Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nie je táto možnosť len po inštalovaní AIO? To nepotrebujem, ani mi ten dotykový displej za jazdy nechýbaEste pred upgrade odporucam vypnut si blokovanie dotykoveho ovladania za jazdy, malo by to zostat potom zachovane, aspon u mna to tak bolo.
Nevidím důvod proč by nemělo. Já měl taky starou verzi a po upgradu to mám pořád česky. Zůstali i všechny dodatečně nastavení co jsem si odblokovával navíc a můj model to v základu v nastavení neměl jako např nastavení zamykání auta při zařazení D/P u automatu, nebo třeba vypnutí start/stop systému. To mi potvrzoval @shr3k že je v jiné jednotce, která je upgradem nedotčená.Ďakujem, porozmýšľam nad Carlinkit. Vypadá to zaujímavo. Bezdrôtové nabíjanie nechcem, niekoľkokrát som to skúšal a nezvláda nabiť telefon a zbytočne sa aj prehrieval.
Ešte otázka, teraz keď mám Mazda Connect v slovenskom jazyku, zostane v slovenčine aj po aktualizácii firmware? Ďakujem.
Na Tvé doporučení jsem se začetl (našel i obojetnou Carlinkit 4.0), ale jednu (možná je jich více a jeví se jako jedna) věc jsem úplně nepochopil.Jinak doporučuji k tomu Carlinkit A2A.
Ahoj,Na Tvé doporučení jsem se začetl (našel i obojetnou Carlinkit 4.0), ale jednu (možná je jich více a jeví se jako jedna) věc jsem úplně nepochopil.
Musí to pro provoz být párované/puštěné jak na bluetooth tak na Wi-Fi? Anebo Wi-Fi užiji jen někdy (třeba pro upgrade a nějaký přístupový interface...) a stabilně jedu jen přes bluetooth?
Podotázky jsou následující ještě... musím rozpárovat/smazat bluetooth proti stávajícímu Mazda Infotaimentu? Mobilní data zůstanou funkční, tedy reálný provoz v mapách taky? Co na to baterka, myslím v případě nutnosti duálního propojení? Prostě praktické zkušenosti Díky předem.
to se taky dá dodělat ale jak píšu spíše to udržuje a určitě to docela dost hřeje. Mám tam ještě do zapalovače supercharge co mi nabije telefon za 30-40 min, tedy bezdrat používám spíš při kratších cestách. Když jedu dlouho tak to dám na kabel.@Crazy moc děkuji. Promyslím to ještě, zejména zmíněné bezdrátové dobíjení by mi takto mohlo chybět...
Děkuji, objednán obojetný Carlinkit 4.0 / CPC200-CP2Ato se taky dá dodělat ale jak píšu spíše to udržuje a určitě to docela dost hřeje. Mám tam ještě do zapalovače supercharge co mi nabije telefon za 30-40 min, tedy bezdrat používám spíš při kratších cestách. Když jedu dlouho tak to dám na kabel.
jen pozor že ty obojetne fungují celé přes protokoly Apple tedy u android telefonu to může blbnout. Ten A2A je jediný nativní přes android.Děkuji, objednán obojetný Carlinkit 4.0 / CPC200-CP2A
No, budu tedy testovací králík (či krysa ) a dám pak vědět.tedy u android telefonu to může blbnout
První lehký trest pro testera je zde, moje obojetná verze jede dle ČP ze SingapuruNee nic jsem nedoplacel. Je to myslím obchod v rámci EU, řekl bych že to přišlo z Francie.
Company Name: MEMO SUMMER SARL
Company Address: Zac du Cornillon Nord Porte E C S 60003 93216 Saint-Denis Cedex, France
objednáváš to z EU obchodu, pokud máš na objednávce / faktuře rozpad s DPH/VAT tak to případně jen doložíš na tom jejich webu. Občas to po mě chtějí i z aliexpressPrvní lehký trest pro testera je zde, moje obojetná verze jede dle ČP ze Singapuru
Stačí udělat jenom jeden update posledním balíčkem 74.00.311A.Návod jsem četl, ale raději pro upřesnění, než si vykoleduji...
Pokud mám na M6 již verzi 70.00.367 EU N, musím se stále prvně věnovat cmu150_EU_70.00.100A_failsafe.up / cmu150_EU_70.00.100A_reinstall.up?
Anebo se má za to, že tyto package tam již jsou a já se soustředím jen na poslední balíček, tj. cmu150_EU_74.00.311A_update.up?
Zde doplním, že BATT_SOC na počátku mého upgrade bylo 71% a na konci 46%, i když jsem vše povypínal. Večer jsem dal asi 35km po Praze a jsem zpět na 65%... nicméně rozhodně nepodcenit i tuto poznámku v originálním návoduBěhem programování vypněte elektrické spotřebiče, zejména klimatizaci (ventilátor), vyhřívání zadního okna a osvětlení interiéru. Ujistěte se, že máte dostatečně nabitý akumulátor, pokud tomu tak není, programování neprovádějte a akumulátor nabijte.