• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Nejčastěji je nutné laborovat s kabely. Některé mě nešli vůbec a jiné často odpojovali. Až sem narazil na takový co funguje vždy a všude. V telefonu tuším povolit ladění USB. Taky jestli byla správně zapojena nová kabeláž...

Samsung S22 256GB Tapatalk

Zašedlý znamená že CMU to podporuje ale není připojeno. Ideálně používat originální kabel a v iOS musí být povolená Siri

Pod krytem SD karty bohužel nic nemám.
Kabelů jsem teď vyzkoušel snad 10 ani jeden neskončil úspěšně, zkusil jsem i známého novější telefon opět vyzkoušeny 3 kabely bez úspěchu.
Ještě doplním že jsem společně s retrofitem kupoval https://vi.aliexpress.com/item/1005...t_main.11.3c4a1802dGcmrr&gatewayAdapt=glo2vnm , za hodinku vyzkouším v jiné mazdě, zda to vůbec funguje.
Telefony Iphone 14 pro a Iphone 16.
Ladění USB, nebo něco podobného tomu lze udělat pouze přes vývojářské nastavení ke kterému potřebuju MAC, který nemám k dispozici takže nevyzkouším :/
Ještě pošlu obrazovku co se děje po restartu, tedy držení 3tlačítek. Vyskočí na mě hlášky se zapnutím carplay, po souhlasu se ale nic nestane a je vše šedé.
Jediné co mě napadá, zda to není AIO tweakem?

Zkusil jsem i odpojit a zapojit kabeláž ale taky nic.

3.jpg

22.jpg

1.jpg

V druhé mazdě wireless zařízení funguje v pořádku, můj telefon se propojil v pohodě, kabel co jsem zkoušel svůj taky fungoval bez problému.

@krimes152 je to verze P2 takže jen kabel se slabým nabíjením viz první příspěvek

@pappko po restartu by se to znovu na povolení ptát nemělo, jen po factory resetu (reset all). V devices mám jen AA.
Podle mě to tam máš nacpaný AIO Tweakem - ten je nutný odinstalovat je to totiž stará verze která už není podporována

@krimes152 je to verze P2 takže jen kabel se slabým nabíjením viz první příspěvek

@pappko po restartu by se to znovu na povolení ptát nemělo, jen po factory resetu (reset all). V devices mám jen AA.
Podle mě to tam máš nacpaný AIO Tweakem - ten je nutný odinstalovat je to totiž stará verze která už není podporována
Ok, zítra zkusím ještě odstranit aiotweak, jen úplně nevím jak na to, návod co jsem četl na jejich q&a jsem úplně nerozluštil. Našel bych zde nějaký návod?
Nebo tam dám uninstall u veškerých věcí a pak to spustím jako původní instalaci.

Jestli nepůjde ani potom, tak to pošlu zpátky a zkusím koupit ten wireless.

V kategorii Společná témata (stejně jako toto vlákno) je topovaný vlákno AIO Tweaks. Kupovat Wireless HUB nic neřeší dokud neodinstaluješ tu verzi AA/CP instalovanou pres AIO

Pokud nevíš co vše je instalované, dej v AIO Tweaks volbu odinstalovat vše viz jejich FAQ:

If I want to go back to original state but I forgot the tweaks I’ve installed, what can I do?

It doesn’t matter if you choose tweaks for uninstalling that you haven’t installed. AIO is designed to discover and revert only the changes that have been made by AIO with a few necessary exceptions. Uninstalling all tweaks (and choosing default color scheme and background) will revert your system back to the default state. Any changes made outside of AIO are your own responsibility. There is also a “Full Restore” tweak that can be accessed through the dropdown next to the Start Compilation button or the side menu. You can use the to safely revert your system to “stock.” A third option is in the AIO Tweaks App. Choose the “System Restore” option and your system will be restored EXCEPT for the default Red color theme file, that you mush revert with AIO by selecting the “Custom Infotainment Colors” Tweak and Red (Default) Option.

Poslední úprava:
V kategorii Společná témata (stejně jako toto vlákno) je topovaný vlákno AIO Tweaks. Kupovat Wireless HUB nic neřeší dokud neodinstaluješ tu verzi AA/CP instalovanou pres AIO

Pokud nevíš co vše je instalované, dej v AIO Tweaks volbu odinstalovat vše viz jejich FAQ:
Tak po odstranění AIO funguje v pořádku.
Díky :)

Back