- 3 506
Dinitrol 4942Doporučíte něco na bázi vosku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dinitrol 4942Doporučíte něco na bázi vosku?
Počkat na jaro nebo nejlépe na léto.Nazdar, chcel by som dat pred zimou nastriekat svoju Mazdu 3, r.v. 2017. Aktualny stav je taky, ze zospodu bolo auto evidentne niecim (ciernym) striekane, ale len viditelne casti, bez rozobratia plastov. Podvozok teda zatial vyzera byt v dobrom stave, akurat na vyfuku je povrchova hrdza.
Volal som do Canocaru, povedali mi ze najblizsi termin je v prosinci. Ma vyznam objednavat sa takto v zime, alebo mam radsej pockat na jar?
Tiez by som pockal aspon na jar. V Zline v Autoefekt mi hovorili, ze to ma najvacsi zmysel, ak je auto aj dutiny idealne co najsuchsie. To v zime moc nezabezpecis a ten jeden den co ti to tam bude stat cez noc nie je zachrana.Volal som do Canocaru, povedali mi ze najblizsi termin je v prosinci. Ma vyznam objednavat sa takto v zime, alebo mam radsej pockat na jar?
10 500 Kč (podvozek + dutiny + nápravy)Vypadá to pěkně, na kolik to komplet přišlo ?
Lepší, když si ho zničím vlastním přičiněním Ale ono je to skoro jedno, protože ten lak je tak náchylný, že se člověk může snažit jak chce...@jirin_ tak teraz je este pekne pocasie, mna to caka v Canocar o tyzden v stredu. Preco si to inak nenechal umyt u nich, kvoli laku?