pantauleo
rodinný člen KLANu
- 808
Na trojce BM jsem platil za komplet destičky a kotouče kolem 22-23 tisíc Kč. Už si nepamatuji přesně. Předek tuším 13 a zadek 9-10.Kolik chtějí za brzdy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na trojce BM jsem platil za komplet destičky a kotouče kolem 22-23 tisíc Kč. Už si nepamatuji přesně. Předek tuším 13 a zadek 9-10.Kolik chtějí za brzdy?
Psal jsem zde na Mazdu Příbram recenzi i jsem odpovídal na spokojenost Mazda CZ v jejich zaslaném dotazníku. Auto je v záruce a tudíž musíš mít záznam servisu a na to oni hřeší! Jinak bych tam rozhodně nejel a neplatil!Za první olej 9500,- ….?
To si děláš prdel?
To bych jim nedal ani kdyby k tomu byl panák a po dobu výměny sex s nějakou hosteskou!
Nechápu ze tohle někdo dobrovolně zaplatí. Snad když přijdu tak se zeptám a když řeknou takovou lichvu tak je pošlu do a jedu s tím jinam.
To máš pravdu, že jezdit někde x kilometrů asi moc smysl nedává, ale když je někdo z Prahy a okolí tak má dost možností si vybrat.Jo to by měly. Ale je vidět, že každý servis si to dělá podle svého. Sice dostanu slevu 15% na olej, 10% na práci, ale pak si tam za 350 Kč naúčtují drobný jednicový materiál, takže stejně platím plnou palbu. Ale nechce se mi třeba kvůli tisícovce jezdit 100 km do dalšího servisu. Hlavně jsem ve Varech spokojen. Když jsem potřeboval nějakou opravu (výměna skla, nový zadní nárazník), tak vše bylo vyřešeno rychle a kvalitně. Ani v barvě laku jsem nikdy nepoznal rozdíl. Jen tedy brzdy si nechám měnit jinde. Za ty chtějí nehoráznou sumu.
Pro velký úspěch přikládám scan faktury (ceny jsou bez DPH).CX-30 Skyactiv-X, prohlídka po roce (takže v podstatě jen olej): 10800Kč. Auto Jeremiášova, Praha.
Trochu rozdíl oproti těm cenám v marketingových materiálech...
já platit letos v létě za 5.letou prohlídku M6 5,3K + vlastní olej, je pravda, že tam už je nějaká sleva za starší ročník..Psal jsem zde na Mazdu Příbram recenzi i jsem odpovídal na spokojenost Mazda CZ v jejich zaslaném dotazníku. Auto je v záruce a tudíž musíš mít záznam servisu a na to oni hřeší! Jinak bych tam rozhodně nejel a neplatil!
Hold je PB kousek od Prahy tak je to trochu méně než 10800,-
myšleno tedy v PBjá platit letos v létě za 5.letou prohlídku M6 5,3K + vlastní olej, je pravda, že tam už je nějaká sleva za starší ročník..
A to tam máš olej na mazďácké poměry fakt za levno. V Carstaru za něj chtěli skoro 2x tolik.Taky přidám informaci ohledně cen. Dnes jsem byl na 2. garanční prohlídce a po odečtení ceny za pronájem půjčeného auta jsem tam nechal s DPH 9 952 Kč. Výměna oleje, brzdové kapaliny, filtrů, čištění brzd, kontrola karoserie.
Zobrazit přílohu 43938
Díval jsem se, jak tu kluci dávali faktury pro představu, že olej je zde za celkem přijatelnou cenu.A to tam máš olej na mazďácké poměry fakt za levno. V Carstaru za něj chtěli skoro 2x tolik.
Mnohokrát popsáno, naposledy třeba zde.Mám nějakou zákonnou povinnost absolvovat garanční prohlídku?