• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

Ob to nebyl Rencek ale Chrysler Voyager s tažným.
Vzdálenost nebyl problém. Problém byl že pán začal couvat a jak řekl policajtum chtěl couvat cca 100m bez toho ze se koukl dozadu, protože si myslel že tam nic není. Měl papíry pro ZTP, ale za mne by je měl mít spíš na hlavu.

Vylezly z toho mladá a starší fuchtle, obě zmalované jak čubky, starší v náručí nějakého příručního čokla a šly se nažrat do Mekáče.
1. Všude volná místa, ale ja mám Mergla, tak to dám na invalidy nebudu parkovat na místech pro socky o 2 m dál, že jo?! Z těch tří byl invalidní maximálně ten čokl.
2. S čoklem do "reastaurace"? To jako fakt?
No čišela z toho arogance na druhou.

IMG_20230922_075348.jpg

To je asi jedno ono to bude v principu podobný a pan evidentně expert bude jelikož měl promackly nárazník na místě kde se mne ani nedotkl takže evidentně ,,couvat umí” 👍

Dneska v Brně brzdilo dopravu něco, co vypadalo jako stará závodnička, ale táhlo se to jako smrad. Značku to nemělo, světla ani blinkry jsem taky neviděl. Vypadá to, že nějaký magor vyjel na silnice se šlapacím autíčkem.
IMG_7696.jpeg

Hadraplán byl proti tomu hotové letadlo!
Tipují nějaká eko šlapací elektrosrágora,ale motat se s tím po cestě v provozu?🤔Mám dojem, že poslední dobou se vůbec po cestách pohybuje dost rostodivných hejblátek a samochodů.😕

Dneska v Brně brzdilo dopravu něco, co vypadalo jako stará závodnička, ale táhlo se to jako smrad. Značku to nemělo, světla ani blinkry jsem taky neviděl. Vypadá to, že nějaký magor vyjel na silnice se šlapacím autíčkem.
Zobrazit přílohu 47924
Jestli to není ten stejnej, co tady jezdí v banánu 😂😂

Jestli to není ten stejnej, co tady jezdí v banánu 😂😂
Bylo by lepší, kdyby to byl on. Aspoň by ti magoři nebyli dva.

Jo toho jsem taky už potkal, blazen

Tak tenhle je aspoň vidět, já včera předjížděl ve městě exota na elektro koloběžce s těma malejma kolečkama, celýho v černým......🤕

ZOO Zlín poloprázdné parkoviště Podtatranský mudrc zaparkoval, tak že nacouval a mezi nárazníky bys protahl tak cigaretový papírek.
Byl odměněn dvěma bludišťáky na zadní okno:p:p:cool:.

park.jpg

Když on chudák neví kde mu to končí.😂

Doufám, že to postřehl až při pohledu do zpětného, bo co hůř, při pohledu na sebe ve zpětném, beztak by to byl stejný obraz. 🤣🤣🤣

Když jsme u toho parkování, tak tohle mi dnes udělal dodávkář. Přitom na druhé straně měl místa dost. Každopádně je to hovado, jen nevím jestli blbé nebo zlomyslné. IMG_7702.jpegIMG_7703.jpeg

Back