Coze?Chudáček Mazda... propříště víš, že od otlučených Rencku minimálně ob dvě auta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Coze?Chudáček Mazda... propříště víš, že od otlučených Rencku minimálně ob dvě auta
Já se poblíž Renaultu (obzvláště Sceniku nebo Thálie) raději s mou Mazdou nepohybujuCoze?
Heh, moje chyba. Mám špatné zkušenosti s řidiči Renaultu...tak jsem toho Voyagera přehlídlOb to nebyl Rencek ale Chrysler Voyager s tažným.
Tak narvat to taznym do zdi a udelat si z podlahy roletu taky neni nic moc.Ked ma ťažné, tak sa nemusí pozerať…
Hadraplán byl proti tomu hotové letadlo!To je Velorex po renovaci.
Tipují nějaká eko šlapací elektrosrágora,ale motat se s tím po cestě v provozu?Mám dojem, že poslední dobou se vůbec po cestách pohybuje dost rostodivných hejblátek a samochodů.Hadraplán byl proti tomu hotové letadlo!
Jestli to není ten stejnej, co tady jezdí v banánuDneska v Brně brzdilo dopravu něco, co vypadalo jako stará závodnička, ale táhlo se to jako smrad. Značku to nemělo, světla ani blinkry jsem taky neviděl. Vypadá to, že nějaký magor vyjel na silnice se šlapacím autíčkem.
Zobrazit přílohu 47924
Bylo by lepší, kdyby to byl on. Aspoň by ti magoři nebyli dva.Jestli to není ten stejnej, co tady jezdí v banánu
Å Ãlenec z Brna ohrožuje životy: Jezdà po mÄstÄ v banánu a lidé jsou z nÄj na prášky! â eXtra.cz
Už nÄkolik týdnů je Brno jako u vytrženà z cyklisty, který ale v ulicÃch moravské metropole nejezdà na bÄžném kole. Svůj bicykl si totiž obalil žlutou hmotou, takže teÄ vypadá jako banán. NÄkteÅà BrÅané se smÄjà a považujà to za zajÃmavou kuriozitu, ti z Åad ÅidiÄů ale tak...www.extra.cz