- 2 753
Bílé dodávky všeho druhu mi obecně lezou krkem. V lepším případě se ti lepí na prdel.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Samsung S22 256GB Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud si jen neodskočil na "rychlo" pro papíry /vidím dodávku a nějaký sklad/ tak buď proliskat toho kdo tam takhle zaparkoval nebo vypustit kola a zahodit ventilky...Když jsme u toho parkování, tak tohle mi dnes udělal dodávkář. Přitom na druhé straně měl místa dost. Každopádně je to hovado, jen nevím jestli blbé nebo zlomyslné.
Podle registrační značky to je dobytek...Když jsme u toho parkování, tak tohle mi dnes udělal dodávkář. Přitom na druhé straně měl místa dost. Každopádně je to hovado, jen nevím jestli blbé nebo zlomyslné. Zobrazit přílohu 47941Zobrazit přílohu 47942
Jojo, má to tamPodle registrační značky to je dobytek...
O nič si neprišiel, v Opave pred každou Benzinou tak 30 áut v rade poobede aj večer.. Dnes už cena štandart..Dneska Benzina ve Slezsku za 32,9 Kč/l.... A ja včera večer bral s dojezdem 6km 42l za 40 Kč/l. Pech jak cyp.
Arnold v zivote s naradim nic nedelal twl. Az na to promo, kde jako vystoupil z Eskalady a sam zaplacal lopatou diru u nich v uliciHoši nepomlouvejte ho, vždy s tím dělá i Arnold Schwarzenegger,tak to musí být dobré.
Ne,z alíku.Číňan má všechno.Jo a ty kulomety, co vystřelí 200 nábojů bez výměny zásobníku, ty má asi taky Arnold z parksidu.......
Nic není dokonalé.O číňanech mi nemluv, včera mi zapojili optiku a dali router Huawei 5GHz a ten prevít jede 100 mega, ale jenom v jednom pokoji. V dalších cimrách a v patře sotva 20-30 mega......