• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

Bílé dodávky všeho druhu mi obecně lezou krkem. V lepším případě se ti lepí na prdel.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Poslední dobou se nam rozmáhá takový nešvar - čím dál více šoférů neumí podélně parkovat (anebo na to kašlou?!) a auta často přední/zadní podstatnou částí zasahují do silnice. Jen za včerejšek jsem takto 2x zastavoval, abych pustil auta proti a mohl jsem takovou překážku objet 😬

Dneska Benzina ve Slezsku za 32,9 Kč/l.... A ja včera večer bral s dojezdem 6km 42l za 40 Kč/l. Pech jak cyp.

Když jsme u toho parkování, tak tohle mi dnes udělal dodávkář. Přitom na druhé straně měl místa dost. Každopádně je to hovado, jen nevím jestli blbé nebo zlomyslné.
Pokud si jen neodskočil na "rychlo" pro papíry /vidím dodávku a nějaký sklad/ tak buď proliskat toho kdo tam takhle zaparkoval nebo vypustit kola a zahodit ventilky...

Dneska Benzina ve Slezsku za 32,9 Kč/l.... A ja včera večer bral s dojezdem 6km 42l za 40 Kč/l. Pech jak cyp.
O nič si neprišiel, v Opave pred každou Benzinou tak 30 áut v rade poobede aj večer.. :joy: Dnes už cena štandart..

Musim se vratit k tomu Parksidu a malicko upravit svuj nazor. Potrebuji strihat vlnity plech, nuzkama to je nula bodu. Takze jsem zacal hledat elektricky prostrihovac. Puvodne jsem premyslel o Extolu za 3400 Kc, ale nasledne jsem nasel Parkside PMK 550, za 1400. Rikam si za ty prachy dobry o tak jsem ho objednal. No twl, jen co jsem to vzal do ruky, tak jsem vedel, ze jde zpatky do Lidlu. Tu ergonomii navrhoval nejaky blb, ktery neco podobneho nemel v zivote v ruce. Do ruky je to tluste jak svina. Dale po obou bocich je hodne vyrazny vystupek s nejakym plastovym sroubem, co fixuje dily stroje k sobe. Tam se to drzet neda, je to hodne vystouple, prekazi to a reze to. Cili je potreba uchop posunout dopredu, ale tam to taky nejde, protoze nahore je zapinaci tlacitko, kryte vystouplymi a neprijemne ostrymi lyzinami. Takze jak se ten bazmek ma teda drzet?!

No nastesti jsem si vzpomnel, ze mam Multimastera, zkusil jsem ten plech vzit HSS kotouckem a reze to taky. Cili na dobrodruzstvi s prostrihovacem kaslu.

PMK_550_B1_edit_66901715688748.jpg

Pod tím plastovým šroubem budou nejspíš uhlíky.

PMKA 20 by se asi držela líp ale zase je už o 1000,- dražší.

Já mám, tak jako vše (aku) od Makity. DJN161 a s jedním prstem v nose a druhým víš kde, vyříznu jakej chceš tvar 😂

Parkside je väčšinou preznačkované niečo iné, napríklad záhradné náradie býva Makita, náradie do dielne je Bosch.. Občas je šťastie na dobrý kus, občas je lepšie kúpiť "značku".

S parksajdem je to loterie. Šukalka vydržela 5 minut, pak se ulomil předřez...Vysavač má super tah, jen je hadice uvnitř nesmyslně zůžená tak se tam lecos šprajcne...Na zapnutí aku flexy potřebuješ vysokou školu, ten vypínač vykoumal kretén, černý aku šroubováky mají stříďákovej motor bez senzorů, takže mají občas problém se roztočit pod zázěží..rozdvojka na tlakový hadice se neustále neuzavře při odpojení hadice no a wapka je kapitola sama pro sebe..
Ale dají se najít dobrý kousky, třeba aku příklep je super. Panel no problem...

Je to nářadí na hodně občasný práce, celej den šichty je i vzhledem k ergonomii nepoužitelný, teda pro ty co mají nároky...

Aku vrtačka od nich stačila a nikdy více, kdybych poslal video její funkčnosti na YouTube, tak mají po kšeftech,....

Ja mám aku vrtačku/šrobovák už asi 10 rokov a funguje úplne v pohode, vŕtacie kladivo tiež v pohode. Na to, že potrebujem 2x za mesiac niečo vrtnúť alebo prišrobovať je to v pohode, v OBI chceli za požičanie Bosch kladiva asi 300 na deň, Parkside stál niečo cez 1000 takže aj keby vydržal 4 akcie, tak sa to oplatilo.

nájdené na internete:
1697096937640.png

Hoši nepomlouvejte ho, vždy s tím dělá i Arnold Schwarzenegger,tak to musí být dobré.🤣🤣🤣

Jak co. Mel jsem bouraci "kladivko" a vydrzelo neskutecne. A az se po 2,5 letech utrap rozloucilo, tak jsem dostal nove. Ale to slo do sveta, ptz jsem mezitim nemohl cekat a koupil jsem Scheppach. Taky jsem od Parksidu bral 230 flexu, ale ta me na první pohled neoresvedcila (divna ergonomie, nepresvedcive plasty, hrany, apod.) , tak jsem vzal radeji Metabo 😹.

Parkside to drti cenou, ale kdo ma k naradi nejaky vztah a nechce trpet (fyzicky i dusevne), tak se asi radeji poohledne jinde.

No a ted jsem zjistil, ze ten Multimaster od Feinu je vlastne fajne masinka a delam hodne veci s nim 💪

Hoši nepomlouvejte ho, vždy s tím dělá i Arnold Schwarzenegger,tak to musí být dobré.🤣🤣🤣
Arnold v zivote s naradim nic nedelal twl. Az na to promo, kde jako vystoupil z Eskalady a sam zaplacal lopatou diru u nich v ulici 😹

O číňanech mi nemluv, včera mi zapojili optiku a dali router Huawei 5GHz a ten prevít jede 100 mega, ale jenom v jednom pokoji. V dalších cimrách a v patře sotva 20-30 mega......😡

O číňanech mi nemluv, včera mi zapojili optiku a dali router Huawei 5GHz a ten prevít jede 100 mega, ale jenom v jednom pokoji. V dalších cimrách a v patře sotva 20-30 mega......😡
Nic není dokonalé.🤔

Back