• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

Bola to reakcia na situácie z fotiek = prázdne parkovisko, ja parkujem kilometer od vchodu do obchodu a aj tak si to 0,5m vedľa mňa zaparkuje nejaký vrak.
Už sa mi stalo že vedľa mňa dokonca bolo šrafované miesto, pretože tam začínal chodník a aj tak sa našiel inteligent čo sa na mňa nalepil tak, že som ledva nastúpil a musel som vyparkovať do uličky, aby sa dali naložiť deti bez toho, aby som mu to odrel. Takých ľudí fakt nemám rád.

Vide
Bola to reakcia na situácie z fotiek = prázdne parkovisko, ja parkujem kilometer od vchodu do obchodu a aj tak si to 0,5m vedľa mňa zaparkuje nejaký vrak.
Už sa mi stalo že vedľa mňa dokonca bolo šrafované miesto, pretože tam začínal chodník a aj tak sa našiel inteligent čo sa na mňa nalepil tak, že som ledva nastúpil a musel som vyparkovať do uličky, aby sa dali naložiť deti bez toho, aby som mu to odrel. Takých ľudí fakt nemám rád.
Otázka zní :co když někdo otočí zrcátka tobě na veřejným parkovišti. Přitom si nikomu nic neudělal, pouze zaparkoval..

A nebo mě napadá vozit sebou kužely, auto si pěkně obskládat,a je to😁Lámání zrcátek fakt nedoporučuji.

Otaceni zrcatek je velmi mirny prostredek, jak nekomu naznacit, ze je k.k.t a mel by se zamyslet. Na fotce je zachycena situace, ktera se stala moji zname, kdy u ni zastavil nejaky Viňálek tak, je videt na fotografii, ze ani kola nedal do roviny. Jak ma takova zenska dat dite do sedacky? Jak ma vubec vyjet? Tohle neni na ohnuti zrcatka, pro tyhle pripady je dobre vozit krumpac a nechat mu pozdrav v kapote.

IMG_20230904_094158_edit_72373903112913.jpg

Je zajímavé, že zaparkovat na místě vedle na prázdném parkovišti udělá jen kokot. Zatímco ohnout někomu zrcátko na druhou stranu je naprosto v pořádku.
Ještě nikdy se mi nestalo, že bych děti nedostal do auta. Holt jsem vajíčko, nebo teď už větší děti nechal nastoupit z druhé strany. Upnutí do sedačky sice dost nepohodlný, ale rozhodně nic pro co bych někomu musel ničit auto.

Otaceni zrcatek je velmi mirny prostredek, jak nekomu naznacit, ze je k.k.t a mel by se zamyslet. Na fotce je zachycena situace, ktera se stala moji zname, kdy u ni zastavil nejaky Viňálek tak, je videt na fotografii, ze ani kola nedal do roviny. Jak ma takova zenska dat dite do sedacky? Jak ma vubec vyjet? Tohle neni na ohnuti zrcatka, pro tyhle pripady je dobre vozit krumpac a nechat mu pozdrav v kapote.

Ano, z fotky je patrné, že někdo auto nechal těžce nevhodně a já bych si v tu chvíli taky zanadával. Každopádně to není u dveří šoféra, takže vstup do auta tím pádem zablokovaný není. Není vidět, co je na druhé straně, jestli tam někdo nestál víc v jeho místě, takže to onen šofér musel nechat blíž na druhou stranu. Není popsané, kde to je focené - třeba je to před nemocnicí a on šofér tam vezl rodící manželku. To úplně nepřemýšlíš, kde auto necháš. Ano, je to nepravděpodobné, ale odsoudit je mnohem jednodušší, než se zamyslet.
Pokud při parkování, nebo následné manipulaci nepodřel známé auto a nezablokoval jí výjezd, není žádné ospravedlnění pro jak ty píšeš "nechat mu pozdrav v kapotě". Myslet si samozřejmě může každý co chce, ale to je tak všechno.

John Stuart Mill, anglický filozof a empirik, napsal, že „svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého

Kdo si neváží majetku druhých,tak zaslouží sám přes hubu.Mstít se na majetku(autě) druhých je ubohost.Od trestání nezvedených řidičů je tu policie a ne samozvaní strážci zákona.To by to tu bylo za chvilku jak na divokém západě.Jé ty podle mě špatně parkuješ!Jeb krumpáč v kapotě.Prásk zrcátko.Ne,ne je potřeba se nad tím povznést a nechovat se stejně jako oni.Klidně si zanadávej,ale nikomu nic nenič!

Bla, bla, bla...jeden Mirek Dusin, druhej Gandhi...:joy:. Hosiii, nevim, na koho zabiraji ty kvaziintelektualni kecy, prolozene citaty, ale jak tohle vybalite na nejakou lopatu, ktere jste zablokovali auto, tak hodne stesti.

P.S.: okolnosti pripadu z fotky znam. Takze ta tvoje "jestli, treba, pokud" jsou mimo.

Bla, bla, bla...jeden Mirek Dusin, druhej Gandhi...:joy:. Hosiii, nevim, na koho zabiraji ty kvaziintelektualni kecy, prolozene citaty, ale jak tohle vybalite na nejakou lopatu, ktere jste zablokovali auto, tak hodne stesti.

P.S.: okolnosti pripadu z fotky znam. Takze ta tvoje "jestli, treba, pokud" jsou mimo.
Má si vozit kužely, sem to říkal.. Jinak ten tipek je machr takhle zacouvat😆

@M3grey Hlavně, že ty si Rambo křížený s Barbarem Conanem.😄Jenom doufám, že se jednou na parkovišti nepotkáš s tobě podobným.To by asi nedopadlo jenom ulomenýma zrcátkama.Žij dlouze a blaze.😉

Tvé chování burana mě nepřestává udivovat. Vidím, že tady se člověk nějaké diskuze na normální úrovni nedočká, takže ti přeju hezký den :)

Trapny pokus o zpochybneni buranskeho chovani ridice Mondea neklapl, tak zacnes nazyvat buranem me? Ty, sam zastance takovych naschvalu? Bavis cim dal vice...

Co cekas od normalni diskuze? Ze si tu jak trapaci budeme vypisovat citaty? :joy:

Jen ho nechte. Aspoň je tady sranda. Někdo je holt Grandi a někdo je holt jako Putin, chce házet na cizí auta bomby😉

Toto mi loni udelal na nemazde idiot s Kodiaqem. Mista vsude dost.
Uz jsem se chystal nastoupit od spolujezdce, kdyz se uracil dojit panacek a tvaril se hrozne udivene, ze nemuzu nastoupit a ze se omlouva.

20220809_173323.jpg

Zobrazit přílohu 47587
Pokud není místo, nezaparkoval bych jinak. Kdyby takto parkovali všichni, na dnes již standartních úzkých stáních, vždy bych mohl pohodlně nastoupit a nebát se o dveře ať již své, či cizí.

Čtvrt na osm večer, tak si říkám, nechám to dál od vchodu, projdu se a aspoň to nikdo neobocuhá. A po deseti minutách najdu vedle stát tohodle dementa. Mám pocit, že to má někdo jako koníček, najít si auto na konci parkovišti a postavit to vedle…Zobrazit přílohu 47581
Áno, klasika. Je jedno ako ďaleko od obchodu na prázdnom parkovisku zaparkuješ, vždy sa nájde nejaký sirotek, ktorý sa potrebuje družiť. Pár krát som si spravil verejný prieskum a spýtal sa, čo toho človeka motivovalo postaviť sa na prázdnom parkovisku hneď vedľa mňa. Odpovede väčšinou boli, že nevie zaparkovať na voľnom priestranstve, pokiaľ vedľa seba nevidí auto. Zbytok len blbo čumel a neodpovedal. Viem, nie je to relevantná vzorka, ale proste ľudia sú ... no,proste rôzni 🥺

Co mě dnes naštvalo? Dobře.
Ráno se mi nechtělo vztávat.
Pak koukám, že lednička je prázdná.
V práci nuda.
Oběd nic moc, dnes se restaurace nepředvedla.
No a po obědě jedu domu a asi 100m od dílny to do mne nacouval jeden blbec který si ani nevšiml, že jedu celou dobu za nim. Zastavil, já taky a on tam najednou hodil zpátečku a z kopce se rozjel tak rychle, že jsem ani nestihl reagovat.

Takže jak jsem si tu nedávno chválil ČB Auto Mazdu, tak teď budu mít další opravu u nich.

Má někdo poslední dobou větší smůlu?

Aspoň ze se nikomu nic nestalo a nešlo to do plechů.

IMG_1478.jpeg

Co mě dnes naštvalo? Dobře.
Ráno se mi nechtělo vztávat.
Pak koukám, že lednička je prázdná.
V práci nuda.
Oběd nic moc, dnes se restaurace nepředvedla.
No a po obědě jedu domu a asi 100m od dílny to do mne nacouval jeden blbec který si ani nevšiml, že jedu celou dobu za nim. Zastavil, já taky a on tam najednou hodil zpátečku a z kopce se rozjel tak rychle, že jsem ani nestihl reagovat.

Takže jak jsem si tu nedávno chválil ČB Auto Mazdu, tak teď budu mít další opravu u nich.

Má někdo poslední dobou větší smůlu?

Aspoň ze se nikomu nic nestalo a nešlo to do plechů.

Zobrazit přílohu 47631
Chudáček Mazda... propříště víš, že od otlučených Rencku minimálně ob dvě auta;)

Back