• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

Teď přemýšlím, kdy se mi povedlo zpotit až v sedačce. Člověk přeci většinou sedá už uřícený. Aut s odvětráváním jsem pár měl (kdysi už Mondeo MK3 - alcantara, Superb 2 - "kůže", atd.) ale vždy se jednalo pouze o větráček pod sedací částí, který průduchy v potahu foukal vzduch ven, což mi ze zdravotního hlediska přijde dost na prd. A jak to hlavně má schnout, kdyz má člověk ta záda přes tričko nalepená na těch průduších? Ale třeba má nějaká značka systém, kdy je vlhkost ze zad odváděna dovnitř sedačky, kde to systémem kapilár stéká někam do zásobníku, který se pak vyleje, nebo na výparník, aby to imitovalo zdravý mořský vzduch, to nevím :p

Poslední úprava:
Tak tak, já to občas pouštím, ale vždycky jen na chvíli - je to super, ale nesmí se to přehánět, stejně jako s climou

Nevím ale já se právě zpotim právě v té sedačce, kdy při vedru prilepim záda k sedačce a v tu chvíli tam neproudi žádný vzduch. Stejně jako při vedru na polštáři kdy ulehnu suchý a v půlce noci měním za polštář suchý...

Samsung S22 256GB Tapatalk

Čtvrt na osm večer, tak si říkám, nechám to dál od vchodu, projdu se a aspoň to nikdo neobocuhá. A po deseti minutách najdu vedle stát tohodle dementa. Mám pocit, že to má někdo jako koníček, najít si auto na konci parkovišti a postavit to vedle…IMG_5319.jpeg

Tak to znám. Jsou to družici. Nechtějí si huntovat auto jiným ale zároveň chtějí stát vedle někoho... To nasere

Samsung S22 256GB Tapatalk

Čtvrt na osm večer, tak si říkám, nechám to dál od vchodu, projdu se a aspoň to nikdo neobocuhá. A po deseti minutách najdu vedle stát tohodle dementa. Mám pocit, že to má někdo jako koníček, najít si auto na konci parkovišti a postavit to vedle…Zobrazit přílohu 47581
Parkuju podobně, ale tohle nepochopíš

Odesláno z mého SM-F946B pomocí Tapatalk

Čtvrt na osm večer, tak si říkám, nechám to dál od vchodu, projdu se a aspoň to nikdo neobocuhá. A po deseti minutách najdu vedle stát tohodle dementa. Mám pocit, že to má někdo jako koníček, najít si auto na konci parkovišti a postavit to vedle…Zobrazit přílohu 47581
Taky to vždy nechám na druhým konci parkoviště a stejně se vždycky někdo najde.. :rolleyes:

Jojo, cca pred tydnem, nejvzdalenejsi kout parkoviste, vsude jinde poloprazdno. A jeste zapatkoval tak tesne, ze jsem mel problem otevrit naplno dvere, abych mohl dat pohodlne dite do autosedacky...

deje se to furt..

IMG_3173_Original.jpeg

Vidím, že nejsem sám, mám to stejně, zásadně parkuju na druhém nejvzdálenějším konci parkoviště, a tak z 50% se vždycky najde nějakej "lepič". To nevymyslíš :rolleyes:

To není nic neobvyklého, spousta lidí totiž neumí zaparkovat mezi dvě čáry a potřebují se tudíž srovnat podle auta stojícího vedle. Auto stojící na volném prostranství je pro ně mnohem snadnější kořist, než parkovat hned u vchodu mezi 3 auta a ještě když se na ně někdo dívá :D

Ptal jsem se na tento fenomen kdysi zname, psychlozky, a pry ze jim je lito, ze tam stojite tak sami, tak vam chteji delat spolecnost 😹😹😹.

Vcera jsem ale u Billy zaznamenal opacny jev - nebylo narvane parkoviste, takze spousta aut svorne parkovala ob jedno misto. Ale to je hodne velka vyjimka.

Ja takým ľuďom občas pri odchode vytočím spätné zrkadlo dopredu (dá sa to, je to na to stavané, dá sa tak otočiť aj elektrické ak je vyklopené, nič tým nepokazím, nikomu som tým nespôsobil škodu).
Kto dobrovoľne zaparkuje vedľa auta s detskými sedačkami, toho nepochopím. Často musím vycúvať, aby sa dalo naložiť vajíčko.

Tie detske sedacky v druhom aute asi pri parkovani velmi vidiet nie su, a pokial je na parkovisku plno, je normalne zaparkovat aj pri aute s detskymi sedackami. Ak by to tak nebolo, dam si do auta rovno styri a budem mat kralovske parkovanie.

Řekl bych, že vy, co si stěžujete, jste nikdy neparkovali na sídlišti, kde místa prostě chybí. Tam většině vadí, když si někdo udržuje odstup a ve výsledku blokuje dvě místa. A to dokáže naštvat ještě víc než soused na volném parkovišti. Pak už je to parkování vedle už stojícího auta podvědomé a po čase si člověk zvykne, že se objeví i šrám. Naopak, když nějakou dobu někdo parkuje na svém, tak si odvykne a už mu "lepiči" vadí ;) Je to podobné, jako ovlivňuje chování řidičů hustota provozu... Mstít se na zrcátku mi nepřijde ok.

Ja takým ľuďom občas pri odchode vytočím spätné zrkadlo dopredu (dá sa to, je to na to stavané, dá sa tak otočiť aj elektrické ak je vyklopené, nič tým nepokazím, nikomu som tým nespôsobil škodu).
Kto dobrovoľne zaparkuje vedľa auta s detskými sedačkami, toho nepochopím. Často musím vycúvať, aby sa dalo naložiť vajíčko.
S tím teda nemůžu souhlasit. Jednou jsem přišel k autu a zrcátko u spolujezdce vyklopené dopředu (parkování pro čtyři auta, nikde jinde nebylo možné zaparkovat). Při vrácení zpět jsem zjistil, že nedrží aretace, takže se víceméně samovolně vracelo zpět. Měl jsem den před svatbou a tři dny před odjezdem do zahraničí, takže to nebyl vůbec příjemný stav. Naštěstí ho po nastartování držel motorek.

Pokud se jedná o veřejné parkoviště, mám právo zaparkovat kdekoliv, i kdyby tam bylo 1000 míst a jedno auto a nikdo mi nemá co sahat na auto. Vidět někoho před obchodem, jak mi vyklápí zrcátko dopředu, tak si to za klobouček nedá.

Dle tveho nazoru soudim, ze to delas bezne a s radosti, mas na to prece pravo, je to tak?

Ja to teda taky neresim nijak jinak, nez ze nad tim kroutim hlavou. Blby je to pro me hlavne kvuli tomu, ze skoro porad s sebou vozim 1 - 3 deti (nema kdo hlidat), a taky sem tam musim vycouvnout nebo to v miste prerovnat, abych je tam mohl usadit... Ale sedacky v aute se zatmavenymi skly nejsou moc videt, to zas na obranu toho, kdo tam parkuje.

Vysvetleni, ze to dela nekdo, kdo nevi, jak se trefit podle car na zemi, je docela dobry. Na druhou stranu, mohl by bliz k jakemukoliv obchodu, nebo se aspon zamyslet, proc asi nekdo zaparkoval uplne nejdal od vsech obchodu — nemusel bych tam mit jen deti, ale treba i nekoho stareho, komu se tam spatne leze (s nizkou 6 realita, coz jsem pocitoval vzdy kdyz jsem vozil manzelcineho dedu, kteremu bylo pres 90). Temer vzdycky se takovy "soused" muze postavit ob jedno misto libovolnym smerem.

Back