• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

I takto může vypadat komunikace s prodávajícím (paní). Jde o Mazdu 6 GH combi, která zaujala švagra, ale po kontrole VIN se ukázalo , že vozidlo je kategorie N1, což by pro švagra, který chce mít vše v pořádku a bez problémů byla velká komplikace. Mě naštvala ale spíš samotná reakce paní, která je navíc novinářka, takže zjistit si základní informace i komunikace s lidmi by pro ni neměl být větší problém.

Zobrazit přílohu 47086
Pujcte mi někdo M6. Teď na dovolené jsou zde krávy v ohradě tak já nějakou naborim a uvidíme jestli paní měla pravdu

Samsung S22 256GB Tapatalk

Pujcte mi někdo M6. Teď na dovolené jsou zde krávy v ohradě tak já nějakou naborim a uvidíme jestli paní měla pravdu

Ty jsi to nepochopil - ona zjevně psala o sobě. No a jaké to zanechalo následky je patrné.

Paní jsem slušně vysvětlil že se mýlí a popřál hodně štěstí při prodeji, už neodepsala

I takto může vypadat komunikace s prodávajícím (paní). Jde o Mazdu 6 GH combi, která zaujala švagra, ale po kontrole VIN se ukázalo , že vozidlo je kategorie N1, což by pro švagra, který chce mít vše v pořádku a bez problémů byla velká komplikace. Mě naštvala ale spíš samotná reakce paní, která je navíc novinářka, takže zjistit si základní informace i komunikace s lidmi by pro ni neměl být větší problém.

Zobrazit přílohu 47086

Mám konspirační teorii:
Paní netuší co je kategorie N1. Je to novinářka. Ti ti už (nechci říci běžně, ale) používají generátory textu, poslední dobou i na bázi umělé inteligence. Takže vaší konverzaci nacpala do nějakého chatbota a toto je výsledek.

To by hralo dohromady i s tim hejtem na novinare — ja totiz nejsem novinar, ale cosi na pomezi programatora a designera. Nicmene novinaru jsem potkal za zivot dost na to, abych mohl rict, ze je to jako s doktory, pravniky, programatory, manazery, remeslniky, uredniky, a vlastne jakymkoliv povolanim - nekteri jsou dobri, nekteri spatni.

Trvalo to jenom 4 měsíce než mě někdo orazítkoval. Tenhle národní sport nabořit/odřít a ujet...

IMG_0042.jpgIMG_0040.jpgIMG_1041.jpg

Tohle je fakt národ ubozaku. Za mě tohle dělají nejčastěji důchodci nebo ženský. Ženský se tomu většinou postaví čelem a dají lísteček. Důchodci odjedou jakože nic. Pak ještě nevyjezdena omladina, která taky uteče. Fakt by mě zajímalo, ze které skupiny dotyčná osoba bude jestliže se podaří dohledat. Soused má můj respekt.

Tak aspoň máš dobrého souseda. Teď to oznam na PČR, neměl by být problém ho dohledat. At si ještě užije flastr za ujetí od nehody, šmejd.
Pokuta a 7 bodů za ujetí od nehody a celou opravu bude muset zaplatit ze svého, kvůli ujetí mu pojišťovna nedá ani korunu. Takže bych půjčil auto ze servisu, nechal nalakovat i kapotu od kamínků a geometrii třeba 😂 ať si to pro příště pamatuje, že bourat se nemá 😀

Držím palce samozřejmě, ale "uzavřít to s jasným viníkem" bude základ a obávám se, že to bude i hustá dřina.

Držím palce samozřejmě, ale "uzavřít to s jasným viníkem" bude základ a obávám se, že to bude i hustá dřina.
Kdysi se mi stalo, že jdu k autu a koukám - zadní nárazník nabořenej...začnu nadávat a najednou z okna ve 3 patře na mě někdo volá (dobrá duše co naštěstí kouří a byla v okně), pane to je vaše auto? Jasně povídám a on...byl to nějaký ci...(rom) ve Favoritu, nacouval do vás a ujel...tak volám PČR, přijeli, naštěstí je parkoviště pod kamerama, tak šli kouknout a říkají...no...RZ máme - víme kdo to je, ale jak se kamera točí, tak přímo ten náraz tam není...no, my to nějak zkusíme...jeli k němu, začal zapírat, ale chytrý příslušník mu řekl...nelžete nám, máme to na kamerách...a viník se doznal :p byla to trošku pastička, ale vše se zdárně dotáhlo ;) oprava vč.náhradního vozu skoro 50 litrů...

nárazník.jpg

No, me kdysi takhle nakouril dedek ve Facku s kouli a jel do pryc. Vtipne bylo (mene pro nej) ze to udelal primo na parkovisti u sluzebny PCR 😹

Back