Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Taky ti to hodil Google překladač do japonštiny?Inteligent si domyslí, že když jsme na Mazda fóru, tak to nebude čínština ale japonština
PřesněTaky ti to hodil Google překladač do japonštiny?
Quot linguas loqueris, totiens homo es
ano, 500 Kč pod výší částky spoluúčasti....Zase mu budiž ke cti, ze ti rozflákal to nejlevnější sklo
Zaparkoval u popelnic, aby to odvezli zaráz.Jo, tohle byl vždycky můj sen, aby mi před barákem stál medvěd v dýzlu, metle a na hlínách......Akorát ne tak debilně, abych nemohl vycouvat ze zahrady a neodřel si Mazdu o jeho tažný.....Zobrazit přílohu 47053
Slušný úlet.I takto může vypadat komunikace s prodávajícím (paní). Jde o Mazdu 6 GH combi, která zaujala švagra, ale po kontrole VIN se ukázalo , že vozidlo je kategorie N1, což by pro švagra, který chce mít vše v pořádku a bez problémů byla velká komplikace. Mě naštvala ale spíš samotná reakce paní, která je navíc novinářka, takže zjistit si základní informace i komunikace s lidmi by pro ni neměl být větší problém.
Zobrazit přílohu 47086