Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Taky ti to hodil Google překladač do japonštiny?😂Inteligent si domyslí, že když jsme na Mazda fóru, tak to nebude čínština ale japonština 😂
Přesně 😂Taky ti to hodil Google překladač do japonštiny?😂
Quot linguas loqueris, totiens homo es
ano, 500 Kč pod výší částky spoluúčasti....Zase mu budiž ke cti, ze ti rozflákal to nejlevnější sklo 😉
Zaparkoval u popelnic, aby to odvezli zaráz.Jo, tohle byl vždycky můj sen, aby mi před barákem stál medvěd v dýzlu, metle a na hlínách......Akorát ne tak debilně, abych nemohl vycouvat ze zahrady a neodřel si Mazdu o jeho tažný.....🧟Zobrazit přílohu 47053
Slušný úlet.😳I takto může vypadat komunikace s prodávajícím (paní). Jde o Mazdu 6 GH combi, která zaujala švagra, ale po kontrole VIN se ukázalo , že vozidlo je kategorie N1, což by pro švagra, který chce mít vše v pořádku a bez problémů byla velká komplikace. Mě naštvala ale spíš samotná reakce paní, která je navíc novinářka, takže zjistit si základní informace i komunikace s lidmi by pro ni neměl být větší problém.
Zobrazit přílohu 47086