• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

Česka zákazník, toprá zákazník, všechno spapat...

IMG_20230618_163759.jpg IMG_20230618_163644.jpg
IMG_20230618_164040.jpg

A na savěr, krásná kytička pro manšelka, mít ratost.

IMG_20230618_164001.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Myslím, že kdybych donesl takové dobroty a chtěl to vylepšit touhle kytkou tak mám na stole papír s rozvodem :grinning:

Je to smutný, co se nám snaží prodat, a vůbec je to netrápí, za plnou cenu, jak jinak.

Ze i presto jak nase j-elity vykrikuji, jak strasne patrime na zapad, ale pro ty od Ase na zapad jsme a vzdy budeme dobytek z vychodu, jsem si asi zvykl, ale co je moc, to je příliš. A zrovna v tomhle retezci se s takovymi vyjevy, i kdyz v mensim meritku, setkavam pravidelně.

Ze i presto jak nase j-elity vykrikuji, jak strasne patrime na zapad, ale pro ty od Ase na zapad jsme a vzdy budeme dobytek z vychodu, jsem si asi zvykl, ale co je moc, to je příliš. A zrovna v tomhle retezci se s takovymi vyjevy, i kdyz v mensim meritku, setkavam pravidelně.
Vítejte v EU hlavně,že jsme si všichni rovni no někteří rovnější.

Odesláno pomocí Tapatalk.

Není to mířeno na nikoho nijak osobně, tak to prosím berte s nadsázkou, ale připomíná mi to jeden vtip - "Víte, jaké je nejčastější znamení Českého občana? Ublíženec" :D
Když se nad tím člověk zamyslí, tak přesně tak to je :) Dokud se tak budou lidi chovat, nic se nezmění :)
Každý má možnost jít jinam, do jiného obchodu, na trh, za zemědělcem, lokálním producentem a já nevím kam až. Teď je to jenom o tom, kdo a jak je a není ochotný si za kvalitu připlatit :)
I onen řetězec má nějaké interní kvalitativní standardy a věřím, že by to šlo a mělo se řešit právě tou cestou.

Vsak peprna stiznost danemu retezci jiz odesla a priste jdu nekam, kde se me jako zakaznika budou povazovat. Rika se tomu posledni kapka. Ja nejsem ten typ, co si pobreci na foru a zivot jde dal.

Jeste me napadlo poslat podnet na hygienu.

Jednou mi naštvali v Penny na Kladně, kde prodávali totálně plesnivej česnek zabalenej v bílé síťce po 3kusech, takže to každý zjistil až doma. Poslal jsem fotky na ČOIku a ti to předali na SZPI v Praze 5.
Ten česnek byl údajně od českých farmářů ? tak díky kluci, ale příště vemu radši španělskej.....

Jednou mi naštvali v Penny na Kladně, kde prodávali totálně plesnivej česnek zabalenej v bílé síťce po 3kusech, takže to každý zjistil až doma. Poslal jsem fotky na ČOIku a ti to předali na SZPI v Praze 5.
Ten česnek byl údajně od českých farmářů ? tak díky kluci, ale příště vemu radši španělskej.....
Ty, tohle se stane. Ale v tom Lidlu to byl jeden extrémně viditelný hnus vedle druhého, což mohlo znamenat jedině to, že to má někdo totálně v.....

V Lidlu jsem byl jednou v životě, koupil jsem tam skoro za dva litry aku vrtačku Parkside a větší šmejd jsem nikdy neviděl. Od té doby se jim vyhýbám velkým obloukem......?

Tak ked v potravinach kupujes vrtacku? Do OBI tiez nechodis na rohliky...
To je strasnej blabol ?. Kolikrat to naradi z Lidlu je kvalitnejsi, nez z OBI.

Mam od nich prumyslovej vysavac za par penez. Taky bouraci kladivo za par penez, co udelalo mraky prace, vcetne te, na kterou nebylo IMHO konstruovano. Mel jsem pujceny krizovy laser Parkside a taky dobry. Zvazoval jsem 230 flexu, ale tam se mi moc nelibil ten vnejsi vzhled, tak jsem si priplatil za Metabo, ale tu praci by to asi odveslo stejnou. Na naradi z Lidlu nemuzu rict kriveho slova.

A takova nabijecka na aku je doslova legendarni ?

Tak zrovna Parkside je často len premenovaná Makita a Bosch, nie je to kvalitatívne vôbec zlé. Mám od nich celkom dosť náradia a na také to domáce vŕtanie to úplne stačí.

1687246780922.png
Horšie skúsenosti mám so Silvercrest do kuchyne, to bude pravdepodobne premenovaný Sencor a spol, lebo za posledný rok sme vyhodili 3 spotrebiče cca 3 roky staré.

Mysho: kamarad dela truhlarinu a dost si pochvaluje tu cernou radu Profi (Parkside).

Mysho: kamarad dela truhlarinu a dost si pochvaluje tu cernou radu Profi (Parkside).
Můžu potvrdit,kamarád taky dělá truhlařinu a používají je celkem hojně.Hlavně šrubovačky jsou k neutahání.Taky jsme s nima při renovaci lodí hodně dělali a nemám nejmenších výhrad.

Poslední úprava:
Tak ale s tim humus o/z a obecne potravinama to neni vina retezce ale konkretni prodejny, resp jejiho personalu. Osobne uz mam zkusenosti z nekolika prodejen ruznych retezcu a proste do nich nechodim. Jiny prodejny stejne znacky se o to staraji, nemaj to na haku a co je spatny to vyhazuji...

V rámci vysokej školy (pred 10 rokmi) sme boli v kontakte s riaditeľom Globusu, vysvetľoval nám na nejakom stretnutí, že sú trošku drahší, lebo mimo iného kupujú vyššiu kvalitu ovocia a zeleniny.
Bol som tam minulý štvrtok a nebol som schopný vybrať 4 papriky, ktoré by prežili do druhého dňa, to isté cibuľa. Niečo sa očividne zmenilo.

Jak už jsem říkal mnohokrát, všechno je to v lidech a v přístupu, protože když dva dělají totéž,není to totéž.?

No hlavne ja nevim jak vy, ale ja prakticky nemuzu sehnat brambory (je jedno kde..Hruska, Coop, Tesco, Albert, Penny), ktere by po uvareni mely nejakou chut a vydrzely i po tom uvareni treba obeda vic jak par desitek minut, nez se stanou nepozivatelnymi. Jakoze na veceri si to neohrejes...

Chutna to jak krmne brambory pro prasata, respektive alespon tak si predstavuju, ze timto se prasata krmi. A pripadne brambory mam kde pestovat, ale ne kde skladovat ?

Back