Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vítejte v EU hlavně,že jsme si všichni rovni no někteří rovnější.Ze i presto jak nase j-elity vykrikuji, jak strasne patrime na zapad, ale pro ty od Ase na zapad jsme a vzdy budeme dobytek z vychodu, jsem si asi zvykl, ale co je moc, to je příliš. A zrovna v tomhle retezci se s takovymi vyjevy, i kdyz v mensim meritku, setkavam pravidelně.
Ty, tohle se stane. Ale v tom Lidlu to byl jeden extrémně viditelný hnus vedle druhého, což mohlo znamenat jedině to, že to má někdo totálně v.....Jednou mi naštvali v Penny na Kladně, kde prodávali totálně plesnivej česnek zabalenej v bílé síťce po 3kusech, takže to každý zjistil až doma. Poslal jsem fotky na ČOIku a ti to předali na SZPI v Praze 5.
Ten česnek byl údajně od českých farmářů ? tak díky kluci, ale příště vemu radši španělskej.....
Tak ked v potravinach kupujes vrtacku? Do OBI tiez nechodis na rohliky...V Lidlu jsem byl jednou v životě, koupil jsem tam skoro za dva litry aku vrtačku Parkside a větší šmejd jsem nikdy neviděl. Od té doby se jim vyhýbám velkým obloukem......?
To je strasnej blabol ?. Kolikrat to naradi z Lidlu je kvalitnejsi, nez z OBI.Tak ked v potravinach kupujes vrtacku? Do OBI tiez nechodis na rohliky...
Můžu potvrdit,kamarád taky dělá truhlařinu a používají je celkem hojně.Hlavně šrubovačky jsou k neutahání.Taky jsme s nima při renovaci lodí hodně dělali a nemám nejmenších výhrad.Mysho: kamarad dela truhlarinu a dost si pochvaluje tu cernou radu Profi (Parkside).
A kolkokrat nie...To je strasnej blabol ?. Kolikrat to naradi z Lidlu je kvalitnejsi, nez z OBI.