- 44
Déšť zrcátkům nevadí. Wapka jo. Mě tyhle sáčky ušetří bůra za výměnu motorků. Ridičovo měněno 2x, spolujezdcovo 1x. Naštěstí ještě v záruce.Ja by som to tam už nechal, čo ak bude pršať...
Odesláno z mého SM-F946B pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Déšť zrcátkům nevadí. Wapka jo. Mě tyhle sáčky ušetří bůra za výměnu motorků. Ridičovo měněno 2x, spolujezdcovo 1x. Naštěstí ještě v záruce.Ja by som to tam už nechal, čo ak bude pršať...
Upřímně, raději uvidím tvou roztrhnutou bránici, než dávat 5tis. za výměnu.Tohle videt nazivo, pravdepobne si roztrhnu branici, lhostejno jak funkcni to je .
To stejny jak kolega, privezl si na nosici MTB a sedatko mel zabaleny v igelitce .
P.S. Wapkou to peru do zrcatek M3 uz 5 let a stale funguji
Zdůvodnil jsem si to právě úplně jasně.Tim, ze tam das igelit, chces pravdepodobne dosahnout toho, aby tam pri myti nesla zadna voda (protoze jinak by prece stacilo nestrikat primo na tu plochu ze zrcatkem, resp.do tech spar) a potom prave moc nechapu, jaky je rozdil mezi umyvanim auta a destem. Ale nejspise sis to nejak zduvodnil, tak delej, jak uznas za vhodne .
Jinak majitele M3 si na zrcatka stezuji take.
No, nechávám si z Japonska posílat tzv. Mazda anti pressure washer bags. Ne, vtip@Malinois neber to jako rýpání, ale napadla mě taková kacířská otázka...jak dobře se umejou ty zrcátka přes ten igelit? jinak já se budu příští měsíc objednávat taky do servisu - obě už kraví a zhoršuje se to - u řidiče občas sklápí jen cca do půlky a spolujezdec občas nevyklopí úplně a ano, myju to normálně wapkou, poprvé to udělalo někdy na konci zimy a od té doby někdy - hlavně to spolujezdcovo je na prd, když si nevšimneš, že se nevyklopí zcela a pak jedeš - koukneš doprava a vidíš...nic
Neee, i pro 50+ je tohle "nesmysl", to odvětrávání používám jen k tomu, aby na zpocená záda nejlépe nedošlo.Jojo, odvetravane sedacky jsou pro zpocena zada idealni, zvlaste pro lidi 40+. Diky nechci