Mazda off topic, ale dnes som stravil (asi skor omylom, nestastnou nahodou, prvy krat v zivote som pouzil ride share aplikaciu, chcel som usetrit nieco malo na phm a niekomu mozno pomoct) jednu hodinu casu svojeho zivota , s osobou, co veri na flat earth demagogiu. Po 30 minutach zacali ataky, ako vysvetlim, ze na antarktidu je zakazany vstup, chraneny vojenskymi lodami US navy a protilietadlovymi raketami, pod zamienkou ochranit penguinov. (?????????) V skutocnosti tam je ladova stena vysoka 200 metrov ohranicujuca zem. (to som sa zasmial, nahodna podobnost so serialom Game of Thrones) Preco bezny clovek nevidi z obyvacky zakrivenie zeme, preco mozme fotit objekty vzdialene 10km a niesu za horizntom atd. Cele to peklo zacalo, lebo som poznamenal na otazku ako sa mam, ze som blbo 2 dni spal, lebo bol spln mesiaca a vzdy vtedy blbo spim. Velka chyba, mesiac je bud hologram (???) alebo umele teleso, co tam americania zavesili, aby videli v noci, kto chce zo zeme zdrhnut, lebo vsetci su ich otroci. Argumentovat nema zmysel absolutne nicim, vysadit som tu zensku rok vyroby cca 1980 na dialnici nemohol.
Dalej sa mam zamerat na vegansku stravu, alergiu co mam sennu nadchu cely zivot (na pel=dychacie cesty) si mam dat vyliecit 5x preplachom criev studenou a teplou vodou (bez chemikalii, na poznamku, ze pitna voda obsahuje chlor nereagovala, tak asi destilku z tesca) v hodnote 5x100euro, vydrzi to tak 2-3 roky. A pani sa stratila macka z utulku pred par dnami, mala ju 2 roky. Biden je nanobot s umelou inteligenciou, Soros si plati zementrasenia petrosekelmi, Putin podava pomocnu ruku, diabolske nato sa ho snazi umlcat.
Stretavam v poslednej dobe dost ludi, ktorych zivot sa toci okolo konspiracnych teorii a vymyvani mozgu, zdravej vyzive a odumierani mozgovych buniek a este s tym otravuju ostatnych. Lidra tychto dementov, neuspesneho kandidata na prezidenta SR uz po asi treti krat (a prechlastaneho dochodcu, symbol korupcie a arogancie ludi pri moci, proruskeho curaka), Stefana Harabina, vcera navrhla narodna strana za clena sudnej rady slovenskej republiky.
Volebne právo podmienene rychlym IQ testom je jedine riesenie. Smartphony, lacny pristup k internetu uz uplne zblbli velke mnozstvo populacie, od najmensich deti po dochodcov. Neschopnost pouzivat mozog na oddelenie klamstva a overeneho faktu v mediach, ziadne kriticke myslenie.
Moja recenzia na jeden z najbizarnejsich dni v mojom relativne kratkom zivote.