Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jasne chapu ze je to prd, ale tak kasaji se jaci jsou profici a buhvico na to nemaji a obycejny odlamovak nemaj ? Manzelka to privezla v sobotu na chalupu, tak budu volat az v pondeli, necekam jakoukoliv reakci, pokud tohle je profi firma tak jak se chova neprofi ? Jde to kopru vsechnoKdyz mi jednou v autorizaku vytunili auto pri vymene skla (poskrabana hrana kapoty, poskrabane oba A sloupky, poskozene plasty s kamerama.... atd - garantuji ti, ze co se stalo tobe, je uplne prd), tak jsem to resil primo s pojistovnou, co jim mela zaslat plneni.
Proto ja uz se vymene skla vyhybam jako cert krizi. Vymena nevesti nic dobreho.
To je neskutečná prasárna, hned zítra ráno bych u nich čekal u dveří a to bych si to užil tvl...to jsou fakt dobytciTak co me nastvalo ?
Prace v Carglass Brno, pan kdyz uz nemohl ty gumy pri vymene celniho skla ohnout a chytit paskou tak asi neco jako nuz, nuzky, odlamovak je sproste slovo, musel to urvat jako nejvetsi imbecil pod sluncem a jeste na kazde strane jinak. Fakt nekterym proste mozek nebyl dopran. Jako ocekavat ze nekdo vezme aku sroubovak a do nej hvezdu a lyzinu si povoli tak v tohle jsem uz opravdu nedoufal.
Pokud máš trochu koule tak tam nabehni a nechej si ty žlaby vyměnit za nové a toho dobytka ať rovnou nechají vyhodit. Takový nemá co dělat v servisu.Tak co me nastvalo ?
Prace v Carglass Brno, pan kdyz uz nemohl ty gumy pri vymene celniho skla ohnout a chytit paskou tak asi neco jako nuz, nuzky, odlamovak je sproste slovo, musel to urvat jako nejvetsi imbecil pod sluncem a jeste na kazde strane jinak. Fakt nekterym proste mozek nebyl dopran. Jako ocekavat ze nekdo vezme aku sroubovak a do nej hvezdu a lyzinu si povoli tak v tohle jsem uz opravdu nedoufal.
Zobrazit přílohu 52319
Zobrazit přílohu 52320
To nedokazu posoudit. Rozepises se vice?Tak hlavně že pařit si kule ve slipech je výhra
V IT na diaľnici som išiel 150km pri 40-41°C teplote a už som začínal mať trošku obavy o teplotu motora, ale ručička sa ani nepohla. Klimatizácia to celkom zvládala.
Tak kdy ze se to teda bude lamat?Večer se to má zlomit a podle jedné předpovědi má tyden pršet, podle druhyho poskytovatele má být ještě 2 dny vedro a pak 2dny pršet.... Tak si můžeš vybrat co ti vyhovuje víc a doufat
Dnes v noci....a nebo někdy jindy.Tak kdy ze se to teda bude lamat?