- 356
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Je to 14mm.No a ešte nám zdel teda kolkátku potrebujeme na sviečky. Ja mám tuším najmenší klúč 21.
Víte jaký to je když zjistíte že máte problém. No prostě se v tom začnete štourat a zjišťovat jestli to nebyla třeba jen chyba měření, prostě se snažíte vyhnout tý práci a výdajům.Tak si jedu takhle z práce a napadne mě, že bych si mohl po čtvrt roce udělat test vysokonapěťové baterie v tom mým pekáči. No že jsem se na to nevy...
Zobrazit přílohu 52862
Ta hláška moc nepotěšila.
"It is in bad condition but will still run".
To je jako by mi řekli, že umřu za dva týdny, ale do tý doby budu mít neustálý průjem.
Vlastníci, podporovatelé, fanoušci elektrovozidel. Prostě taková ta sekta.Co je TuKabelák?
Kdyby mě někdo dal Taycan Turbo S, vůbec bych se nebránil vstoupit do této sekty .Vlastníci, podporovatelé, fanoušci elektrovozidel. Prostě taková ta sekta.
A to mi říkáš až teď?!?Zobrazit přílohu 53418
Zobrazit přílohu 53419
Alebo sa dá kúpiť 100-500ks za asi 20kč s poštovným zdarma.. ale už som videl aj človeka čo dal v autorizáku 150kč za výmenu baterky v kľúči, z niečoho ten servis žiť chce.
Na Toyota fóre zas riešia, že sa má používať len Toyota kvapalina do ostrekovačov, aby to nezničilo Toyota stierače.