• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Podívej je to trochu loterie ale už sem pár různých úchytů koupil z činy a pasují perfektně. Některé třeba zase ne. Většinou si zjistím OEM kód úchytů a pak je hledám na Allegro třeba...

Samsung S22 256GB Tapatalk

Kupoval jsem ty přichytky na tapec dveří asi 100 ks za pár korun a pasují dobře, jen jsou křehčí, než origo, při každém sundání prasknou..

Lidi jsou kujvy, bohužel i mezi mazďáky :(
Ted by mne jen zajímalo, kdo má nové zrcátko - včera v Plzni, sestry M3 BK.

IMG_2411.jpeg

Lidi jsou kujvy, bohužel i mezi mazďáky :(
Ted by mne jen zajímalo, kdo má nové zrcátko - včera v Plzni, sestry M3 BK.

Zobrazit přílohu 53527

Odborne demontované. To nebol amatér ktorý by to škubal von. To zrkadlo ide dosť ťažko von s toho klbu, u staršich autách často praskne pri demontáži. Nasere to teda. Však to sklo nestojí majland, nechápem…

Opravdu moc nestojí? M3 BN sklo zrcátka bylo, co pamatuji, za tisíce... u řidiče.

Poslední úprava:
Opravdu moc nestojí? M3 BN sklo zrcátka bylo, co pamatuji, za tisíce... u řidiče.
Boční zrcátko na M3BK spolujezdec s výhřevem cca 600Kč

BN už je novější auto a má ve výbavě třeba sledování mrtvýho úhlu s indikací v tom sklíčku. A čím víc technologie nacpeš do toho sklíčka, tím víc adidas/cena.

Rozumím, díky... těch šest stovek je pak vážně nic, chjo.

Já je tedy našel i za 250,- ale nevím zda je to správný. No prostě taky čumím že to někomu stálo za to to krást, hold Češi no…. Stěrače se taky kradly, nebo čepičky na ventilky.

Já je tedy našel i za 250,- ale nevím zda je to správný. No prostě taky čumím že to někomu stálo za to to krást, hold Češi no…. Stěrače se taky kradly, nebo čepičky na ventilky.
Čepičky jsou ještě dobré, nám na sídlišti někdo ukradl jednu matici :D

Z pole se dnes přede mne nacpal zemědělec, ze kterého se sypala chemie po celé silnici. Z prostředka silnice vůbec neuhnul, na nic nereagoval a prášil třicítkou prostředkem, hajzl sobeckej. Zdržoval a kontaminoval tak dlouho, že jsem ho i vyfotil.

IMG_0253.jpegIMG_0259.jpeg

Poslední úprava:
Tak já bych ti taky třeba neuhnul a bylo by mě jedno, co tam blikáš nebo troubíš zamnou.

Naštvalo? Dnešní ranní doprava do práce v Praze plná idiotů.
Co mě v této situaci ale potěšilo a zachránilo čumák auta je scbs. Musím opravdu chválit. I v nízké rychlosti cca 8km/h mě to zaflekovalo s hláškou pač vůl predemnou stal ačkoli měl volnou silnici do kruhace a já v ten moment nečekal že to auto včas neodlepi a nevyjede. Alespoň vím že to funguje

Samsung S22 256GB Tapatalk

Já to třeba otestoval za nejvyšší pozornosti, když si Mazda rozhodla zastavit na fleku do nuly, protože se ji nelíbili asi koleje, který vyhodnotila jako překážku. Dvě místa v Brně, kde se mě to stalo (1x upozornila, 1x přibrzdila a 1x zastavila).
Jihlavská x Vídeňská a Palackého tř x Reisigova.
Jedu ve sklonu dolů a křižovatka s kolejištěm napříč mého směru je na rovno.

A v provozu občas taky zafunguje ale spoléhat se na to není dobré 😀.

IMG_6294.png IMG_6295.png

Back