• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Jo jo, ve Fordu, přijímací technik/servisní poradce 👍
Fakt? Tak to sis nabehl na vidle...
1. Carent Brno - vymena skla - od struny porezany lak na obou A sloupcich, na horni hrane strechy, na hrane kapoty prinalezejici ke sklu. Nasledne 2x reklamovano lakovani.
2. Carent - vymena skla na jinem Fordu - po vymene skrabance na A sloupku, nezacvakly plast (kryt) senzoru a kamer, normalne tam visel. Ve stredove prihradce pri predavce hozena upatlana lahvicka od nejakeho lepidla....

Potreti uz jsme to neriskovali a dali to do firmy, co dela jen skla a vis co? Uplne bez problemu! S autorizakem Fordu jdi...vis kam.

Fakt? Tak to sis nabehl na vidle...
1. Carent Brno - vymena skla - od struny porezany lak na obou A sloupcich, na horni hrane strechy, na hrane kapoty prinalezejici ke sklu. Nasledne 2x reklamovano lakovani.
2. Carent - vymena skla na jinem Fordu - po vymene skrabance na A sloupku, nezacvakly plast (kryt) senzoru a kamer, normalne tam visel. Ve stredove prihradce pri predavce. hozena upatlana lahvicka od nejakeho lepidla....

Potreti uz jsme to neriskovali a dali to do firmy, co dela jen skla a vis co? Uplne bez problemu! S autorizakem od Fordu jdi do......

Tak samozřejmě je to o lidech... Já jsem malý servis, mám tam vlastně jen 2 mechaniky, ale jeden tam je už přes 20 let a nedám na něj dopustit. Na lak na A sloupcích si dáváme velkého majzla a musím zaklepat, že dobrý. Ty 2 reklamace byly na zatékání, kdy se po nalepení skla to sklo hnulo a trhlo se lepidlo. Jinak poškození laku, upatlane vnitřní obložení, něco nezacvaknute nebo nezkalibrované.... nikdy nic (ťuk, ťuk)

Fanda Mazdy co dělá ve Fordu To tě ten Ford asi moc nepřesvědčil že neužíváš výrobků svého živitele joke

Samsung S22 256GB Tapatalk

Já bych do Mazdy chtěl jít, ale není kam 🤔 Ani v Pardubicích ani v HK neberou 😠

A ano, Forda nikdy 🤣 Na druhou stranu máme práce stále dost 😉

Já bych do Mazdy chtěl jít, ale není kam Ani v Pardubicích ani v HK neberou

A ano, Forda nikdy Na druhou stranu máme práce stále dost
Je fakt že v Auto Louda Mazda za chvíli bude stačit jeden člověk na všechno. Sem tam nějací zájemci o nové vozy a dva lidé pro servisní objednávky se tam pokaždé dloubou v nose Tedy pokud není zrovna týden CX60.

Je fakt že v Auto Louda Mazda za chvíli bude stačit jeden člověk na všechno. Sem tam nějací zájemci o nové vozy a dva lidé pro servisní objednávky se tam pokaždé dloubou v nose Tedy pokud není zrovna týden CX60.

Jo jo, ptal jsem se vedoucích, že bych se tam nechal prevelet a bylo mi řečeno, že to nejde, že bychom se tam ve 2 neuživili. Škoda no

S lepeným oknem hned jezdit?🤷
No, těžko tam můžou nechat stát všechna auta, co ten den udělají. Jen jsem s ním měl ten den jen dojet a zabránit zmoknutí. Tak jsem ho nechal do odpoledne v podzemní garáži. Naštěstí mám k dispozici firemní stání jen asi 2 km odtamtud. Mnozí jiní holt musí dojet dál.

Jo, tak to už je slušný, výměna skoro na počkání. Před pár lety jsem měnil na GJ v Mazdě, okno udělali ráno a auto mi dali až odpoledne. Vloni na dalším autě pak až druhý den, a tchyňa byla letos kvůli výměně taky den bez auta... Všechny auta jsem do těch servisů vezl já tak to bude asi mojím ksichtem, příště tam pošlu manželku..

Back