• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Spíš ne :D ale taky bych kopal do zadku lidi co nahážou hromadu sněhu na silnici. Za mě je to stejný jak když někdo na silnici vylije olej nebo když přes koleje vlaku hodíš strom. Pokus o ublížení na zdraví.... Zas jsem se nas*al... Dik,y, :D

Tak u nás to běžně dělaj technický služby města Kladna, projedou chodníky traktůrkem s radlicí a šoupnou to na silnici. Pak přijede frajer s náklaďákem a větší radlicí a zas to nahrne z vozovky na chodník.... nekonečný příběh 🥴

Tak u nás to běžně dělaj technický služby města Kladna, projedou chodníky traktůrkem s radlicí a šoupnou to na silnici. Pak přijede frajer s náklaďákem a větší radlicí a zas to nahrne z vozovky na chodník.... nekonečný příběh
Hra na přetahovanou
Já zase tady u Prahy vystoupil z auta a kdybych bejval vysypal rohož do slanky na hrubou sůl tak je opět plná. Doslova šutry soli tak hned mě to připomnělo nezapomeň si v blízké době umýt auto včetně podvozku
Samsung S22 256GB Tapatalk

Já nejdřív lak opiskuju, pak to vezmu do slané vody 10km a pak u baráku znovu opiskuju a nechám přes víkend stát... Ideální

Back