- 430
Tak fénem na vlasy, ten najdeš v každý lepší koupelně...Mám horkovzduch jen se 2 teplotama 330°C a 500°C , a to se blbě odhaduje. Běžně tím zapalujeme uhlí v grilu ale na lak nemám moc odvahu to použít
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak fénem na vlasy, ten najdeš v každý lepší koupelně...Mám horkovzduch jen se 2 teplotama 330°C a 500°C , a to se blbě odhaduje. Běžně tím zapalujeme uhlí v grilu ale na lak nemám moc odvahu to použít
benzínem to půjde krásně dolu, hned poté to postupně mýt jarovou vodouSundával jsem boční lišty z GH a ukázalo se že po lakování pravých zadních dveří byl někdo línej sundat z lišty původní oboustranku a dát novou. Místo toho se použilo sekundový lepidlo a motorovej tmel... Takže teď přemýšlím čím to dat dolů. Ty šedý kousky jsou zbytky původní pásky která byla chycena tím sekundovým lepidlem
Zobrazit přílohu 35333Zobrazit přílohu 35334
jasný, klasiku... prostě N95 a po ruce hadřík s Jarem a máš za 5 minut hotovo. Zrovna vonehdá jsem potřeboval sundat zbytky oboustranné pásky z plastu ještě krásně zapečené na slunku. nešlo to zaboha ničím ani lihem. vzal jsem béňo ze sekačky na houbičku a za pár minut nebylo co řešit...Zkoušel jsem technickej benzín a ten nic, ale asi to bude chtít klasiku
Ouch, nechtěl bych. Musím říct, že na podobné kakance mi zabral na několikrát vosk od @doris. Dycky nanest a zkusit vmasirovat co nejhloub, stahnout a znova. Ale na takove dělo jsem to ještě nezkoušelKdyž už téma, jak očistit karosérii, tak shodou okolností přispěji také troškou do mlýna. Včera jsem nasedl do auta a odjel do práce a až při vystupování jsme si všiml, co mám na střeše - to byl snad třešňový piknik špačků. Nebo se mi chtěl někdo pomstít a přilákal je tam sladkou návnadou?
Zobrazit přílohu 35408
Tedy umytí mi dalo pěkně zabrat. Jel jsem záměrně do nejlepší myčky v Praze, kterou tu někdo vychvaloval - na Proseku. Nejprve lehce namočil a pak aktivní pěnu. Vypadala fakt hustě. Ale ani po cca 2 minutách působení nic. Mytí tlakovou vodou s práškem odfouklo jen pár pecek. Všechny ostatní byly zřejmě tou ovocnou hmotou a díky horku připečené k laku. Fakt je, že tam auto stálo 2 - 3 dny. Musel jsem vytáhnout smetáček/kartáč a stále nic! Mám jeho vlasy dost měkké, takže jsem drhnul a drhnul a drhnul... Nakonec jsem stejně musel zbytky hmoty odrýpnout nehtem
Tak pokud se někomu chcete trochu pomstít, myslím, že v létě dobrá metoda