Michall
rodinný člen KLANu
- 940
Takže ještě rýha ve skle k tomu?Dneska mi za jízdy v dešti uletěl stěrač u řidiče ??, tak to se mi ještě na žádném autě nestalo, stěrače Valeo - mám je na autě od začátku roku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Takže ještě rýha ve skle k tomu?Dneska mi za jízdy v dešti uletěl stěrač u řidiče ??, tak to se mi ještě na žádném autě nestalo, stěrače Valeo - mám je na autě od začátku roku
Naštěstí sklo je v pohodě. Ale koukal jsem, že Valeo, SWF mi tam nijak dobře nedrží, nezacvakne pořádně ten zobáček. Dal jsem nové SWF a vyřešil to vlepenim proužku mezi stěrač a uchycení, teď to konečně pěkně zacvakne a drží to jak máTakže ještě rýha ve skle k tomu?
Já to mám natvrdo, takže to jde i při jízdě. Ale má to tak malý odběr, že to baterie ani nepozná. V podobné rušičce, ale na 9V baterií to vydrží pískat rok, spotřeba tedy žádná.Nevybije to baterku? Zapína sa to len po vypnutí motora, alebo to píska aj počas jazdy?
U vas na SK jsou ty premiove benziny masakr, v srpnu jsem nechápal ?Dnes plna OMV Maxxmotion za 1.639€/l - 91€ spolu (41,7kc/l). Masaker...
Tiez plna LPG za 0,685€/l - 33,29€ spolu (17,43kc/l). To znie lepsie
Používám tuto dezinfekci už nějakou dobu a zatím spokojenost.Zkus to přerazit něčím jiným.?Pred 4 dňami som chcel vydezinfikovať klimatizáciu sprejom Valeo Clim Spray.. Postupoval som podľa návodu ale ešte dnes to v aute smrdí ako okena.
Keď idem pomaly, otváram všetky okná, aby to vyvetralo ale stačí nechať auto cez noc a je to tam cítiť zas. ?
Ty jo, to je drahé. Bych řekl, že stejnou službu udělá ten sprej z Lidlu za 50 Kč. To je lepší si nechat za 300 Kč vydezenfikovat auto ozonem.Používám tuto dezinfekci už nějakou dobu a zatím spokojenost.Zkus to přerazit něčím jiným.?
Dezinfekce klimatizace Bilt Hamber Air-Con Bomb Citrus (150 ml)
nejprodávanější antibakteriální osvěžovač vzduchu a dezinfekce klimatizace v jednom, vůně citrusu, 150 mlwww.ahifi.cz