• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
HHBota, na vcera jsem jel po Brne za podobne cmoudicim Ducatem, nebo co to bylo. Jak by si clovek myslel, ze podobnych ukazu bude ubyvat, tak mne naopak prijde, ze toho jezdi cim dal vice.
Na tom asi něco bude.Je až neskutečné co je schopné projít přes STK,jinak si nedokážu vysvětlit jak tyto dýmovnice můžou na cestu.

Na tom asi něco bude.Je až neskutečné co je schopné projít přes STK,jinak si nedokážu vysvětlit jak tyto dýmovnice můžou na cestu.
Taky jsem v pondělí trefil ve Veselí takový Seat Leon. Ještě mladý de*ílek to musel na každém kruháči a v každé křižovatce pořádně vytočit, aby toho dýmu bylo ještě víc.
To bych normálně povolil policajtům, takovému magorovi otevřít kapotu, víčko oleje, nasypat hrst šroubků, matiček a štěrku a poslat ho na poslední projížďku :D :D
Většinou ale, když se na to podíváš, jsou to takové staré hujdy. Myslím si, že toto už STK opravdu nemůže projít. Spíš si myslím, že na tom někdo udělá čerstvou STK, pak tady tyto úpravy. Pojezdí s tím buď do další technické, nebo než mu vezmou řidičák a pak to pošle na nějaký Gumbalkan :D

Tak nakonec prasklá hlava...

Odesláno z mého SM-F946B pomocí Tapatalk
Z vodního kanálu na boku u rozvodů, to jsem zíral. Pochopil bych někde mezi válci nebo ze spalovacího prostoru od ventilu...
IMG_20250314_100622.jpg IMG_20250314_100600.jpg

Takto dopadla Mazda 2 môjho syna. Polský kamionista ho natlačil na svodidlá a že ho nevidel. Auto je na totálku. Dávajte si pozor na polských kamionistov, sú to drzí arogantný šoferi ktorý hazardujú a spôsobujú škody. Tento bol jasný príklad takéhoto hajzlíka ktorý sa aj k policajtom správal argantne a odmietal predložiť doklady. Slovám ako vodičský preukaz, alebo drive license nechcel rozumieť.
IMG_0494.jpegIMG_0493.jpegIMG_0491.jpegIMG_0490.jpegIMG_0486.jpegIMG_0485.jpegIMG_0488.jpegIMG_0487.jpeg

Poslední úprava moderátorem:
Vcera si to jedu po okresce, v protismeru nezaplachtovany kamion s piskem. Ja mohl jet tak 85, on tak 80 a dostal jsem takovou sprsku pisku, pripadne drobneho sterku, ze mam dosekanou kapotu, sloupek, strechu a nevim, co jeste. Zitra jdu auto umyt, abych zkontroloval tu zkazu.

Celou udalost mam na kamere, je tam citelna registrační znacka, je videt ten oblak pisku, ci co se to nad nim vznasi a zvukove je zaznamenan dopad toho bordelu na moje auto.

Mel jsem sto chuti to resit pres PCR, protoze takovy idiot nema na silnici co delat, ale domluvil jsem se s clovekem z te firmy, ze to budeme resit spolu.

Ted se zeptam na vas nazor, jak byste to resili vy? Co jsem se zbezne dival, tak jsou tam desitky cerstvych der v laku. Vice zjistim po umyti zitra. Jako “dubkovat” se s tim nebudu, navic by to vypadalo strasne.

No to ti pak nezbývá než konkrétní díly prelakovat.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Opravit, přes pojišťovnu na náklady z povinka toho náklaďáku. Ať si to vyřídí pojistník s řidičem.

No, ona asi jina moznost, nez prelakovani neni, spis se obavam, ze se bude firma, pripadne pojistovna cukat.

Tak hlavni je, ze jsem na zacatku zimy cele auto strojove rozlestil a navoskoval :D

Tak to je teda nemilé, to budeš nechávat kapotu i střechu lakovat ne ? Tak trochu výhoda, že budeš mít větší vrstvu laku a tím pádem menší náchylnost k oprýskanému laku od kamínků. trochu nevýhoda, když budeš chtít auto prodat, tak se někdo může divit silnějšímu laku, takže bych to důkladně zdokumentoval. Doufám, že až ten zástupce viníka uslyší cenu za lakování že necukne. Z tohohle bych byl na vývrat, to fakt nas..e.

Jj další přesvědčivý důkaz k argumentů že za každým nakladakem jedu více než 100metru daleko pač člověk nikdy neví co z něho vypadne...

Aha. Tak to mě nějak uniklo... No tak to je na pytel. To neuděláš nijak. Já měl za to že si jel za ním...

Mě se něco podobného stalo ještě s Moskvičem 403 - v protisměru jela V3S naložená briketama a byl tam takový hup na silnici a jak se ta V3S zhoupla spadly jí asi 4 brikety a protože jsou jako hranatý vajíčko skákaly proti mě zcela neodhadnutelně, já se skrčil pod přístrojovku nakonec mě 3 brikety přeskočily a čtvrtá mě trefila do masky. Protože to auto byl vlastně "dlabanej ingot" byl na chromu masky jen malinkej škrábaneček..... Dneska by to asi bylo podstatně horší;)

Back