• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

Třeba někomu (a já se tomu nedivím) dává větší ekonomický smysl provést (třeba dočasnou) opravu páskou za 1 Kč, než kupovat novou kliku za x tisíc?
Jo to je pravda. U auta jehož cena je aktuálně lehce přes 200000Kč je páska za 1Kč určitě lepší než kapka vteřiňáku za 10Kč. No a nová krytka kliky dveří za cca 800Kč by majitele mohla přímo finančně rozdrtit :joy:
 
Kdyby použil aspoň chromovou, ale bílou??
No, lepší než černá...
 
Jo to je pravda. U auta jehož cena je aktuálně lehce přes 200000Kč je páska za 1Kč určitě lepší než kapka vteřiňáku za 10Kč. No a nová krytka kliky dveří za cca 800Kč by majitele mohla přímo finančně rozdrtit :joy:
Jezis!!! Nevim, kolik stoji klika dveri na tu mrtvici (ale tem tisikorunam bych se nedivil) a ani neznam financni moznosti majitele. Tak se ho zeptej, treba ti sve pohnutky sdeli? Treba to jen narychlo opravil s tim, co mel po ruce a pak uz ho to netrapilo, nebo se na to vys..l, nebo shani novou kliku, co ja vim?

Ale doufam, ze se shodneme alespon na tom, ze provedena oprava byla podstatne levnejsi, bez ohledu na to, co si o tom jake estet myslis? Skutecnost je takova, ze stahovaci pasky s sebou taham porad (mam to v kazdem batohu, aute...), protoze s tim narychlo "opravim" ledacos, kdezto vterinak opravdu nenosim a nahradni kliku uz vubec ne.
 
Tak teď už to víš co stojí klika na Leafa:

Já třeba stahovací pásky opravdu sebou nenosim, protože díky našim Vietnamským spoluobčanům specializujícím se na maloobchod je mohu, tak jako to vteřinový lepidlo, koupit na každém rohu, každé dědiny. Jestli ty je máš i na záchodě je samozřejmě tvoje věc a třeba v duchu MacGyvera s tím jednou otevřeš autoservis vydělávající bambiliony.

Podívej, tohle je téma "co vás pobavilo". Kdyby to byla nějaká hujda za 10-20000Kč, tak mi taková "oprava" nebude stát ani za pohled, protože tam to tak nějak čekáš. Ale u auta tohoto rázu a této zůstatkové ceny mi to přijde prostě neuvěřitelně vtipný. Asi něco jako vidět WUNDER-BAUM v Bentley nebo MPSo v plynu.

Tak hnedka nešil a nauč se trochu zasmát, ať ti neprdne cévka. Tu už by jsi tou stahovačkou neopravil ;)
 
Poslední úprava:
1000013623.jpg

teď na něj koukám každej den, až jsem to musel vyfotit.
 
Back
Top