- 838
Jenže nápověda je tam od EKO jízdy, ta už neřeší životnost motoru nebo dalších dílů, a jeho karbonizaci..Když jedu na dvojku slabých 20 a motor točí cca 1000 otáček, tak je nápověda spokojená a chce dvojku nechat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jenže nápověda je tam od EKO jízdy, ta už neřeší životnost motoru nebo dalších dílů, a jeho karbonizaci..Když jedu na dvojku slabých 20 a motor točí cca 1000 otáček, tak je nápověda spokojená a chce dvojku nechat.
To je pravda. Jestli je motoru dobře nebo ne, to slyším.Jenže nápověda je tam od EKO jízdy, ta už neřeší životnost motoru nebo dalších dílů, a jeho karbonizaci..
Tak to se divím, že to řekli... Měla jsem v plánu se tam v budoucnu na dekarbo objednat protože vím, že tam už nějaký pěkný nános mám..Chtěl bych se zeptat, jakym zpusobem v domacich podminkach děláš to dekarbo skořápkami? bo vysledek vypadá obstojně
Včera jsem totiz byl v Auto EFEKTu (Zlín) a ptal jsem se na dekarbonizaci sání (mám najeto 150k). Páni Bouček i Dlabaja mi na řekli, že mě to nemusí trápit, ze to řeší spíš u nafťáků. Přijde mi to ale divné, po obrázcích, co tu vidím, že se o tom aspon nezmínili. A nemyslim ze by to nikdy na benzinu neviděli....
Soda je na opravdu jemnou nečistotu a pokud tam máš něco napečenýho, tak to nemusí fungovat.Ahoj, brzy se chystám na dekarbonizaci sání. Co doporučíte k tryskání? Skořápky jsem našel jen po 25Kg pytlech. Dá se použít soda? Případně víte průměry hadic na instalaci olejoveho separatoru? Díky
Tak jestli je tohle po 211000km tak to je super, protože tohle není vlastně nic.jen přidám svou trochu do mlýna - tady je pár fotek zakarbonování sání po 211tkm - pravděpodobně se to tam dřív neřešilo ...
Jeee tak to nic není, to mám já víc při svém nájezdu.. 2 roky už jsem to nekontrolovala, ale asi bych už zase měla chci na tom udělat dekarbo, ale kurňa, furt nevím, kde mi to tryskání udělají..jen přidám svou trochu do mlýna - tady je pár fotek zakarbonování sání po 211tkm - pravděpodobně se to tam dřív neřešilo ...