Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Přesně tak,4q ve městě buď na rovince nebo z kopečka dolu, ale 6q ve městě je vražda motoru.Tak na rovine a 54km/h jezdim na 4q, resp.je to moment, kdy mi to pocitove prijde jako spodni hranice 4q. To mi nerikej, ze na 6q se ten motor netrapi? Take zalezi na prevodovce, ale stejne...
Uz se tesim, az budu mit nejake km navic a zacnu tomu nakladat. Tahle jizda na klobouka neni pro me.
Přesně tak,4q ve městě buď na rovince nebo z kopečka dolu, ale 6q ve městě je vražda motoru.
BG není všespásné, pokud už je nános větší, nezbývá než mechanické čištění a už jsem si to zkusil - žádná hitparáda... O karbonu se nevědělo, dokud se ve větší míře nezačaly dělat přímovstřiky motory.Tak ať nejezdí, ale nevídím důvod. Jako když je člověk lopata, tak je lepší jezdit na 4q, ale když motor slyšíš a nedáváš tomu plnej na 6q tak se nic stát nemůže. Hlavně projedu město, přijdou zatáčky a dem na 4000-6000ot....
BTW. to je to takový strašák ten karbon? Teď na každém kroku nabízí dekarbonizaci BG chemii a vychází to kolem 3000,-. To nefunguje?
Já jel po městě na 3g 50 km/hod a motor točil 1900 ot, na 4g točil asi 1500 otáček, na 6 jsem to fakt nezkusil já mám svojí mazdu rád.V ramci objektivity jsem dnes zkusil jet po rovince, rychlost 54km/h, 6q. No, popravde, jestli nekdo neslysi, jak moc se to tomu motoru nelibi, tak je to na povazenou. Ze ten motor neduni? Ten primo plakal a prosil o prerazeni na nizsi RS.
Peace.
Nechápu - máš g120 s dlouhou převodovkou, tak proč komentuješ g165 s krátkou špajzkou. Podívej jzděte si jak chcete, já jen komentuju, že v URČITÝCH momentech není na škodu tam nechat 6q.Já jel po městě na 3g 50 km/hod a motor točil 1900 ot, na 4g točil asi 1500 otáček, na 6 jsem to fakt nezkusil já mám svojí mazdu rád.
Mel jsem i 3.6 FSI, kdyz uz se tu resily vicevalcove motory. DSG tam v obci bylo schopno nakopat 6q. A to bylo teprve duneni. Neeee....tohle se nebude libit zadnemu motoru. Ale zajete Mazde treba jo...kdo vi....Tak to otestuj v rámci objektivity po zajetí. Můj motor nemá absolutně žádný problém jet (při specifické situaci) 54 km/h na 6q.
Peace.