Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tenhle topic začíná být diagnóza dvě a půl stránky to dávalo smysl
Ale rad ti odpovimOdpovedi, jak to delate v zime s celnim sklem, kdyz byste meli hned po nastartovani vyjet, se asi, ani od odborniku, zrejme nedockam, ze?
Takže zklidníme hormony a tak ptám se.Kdo z majitelů musel opravdu řešit dekarbonizaci Skyactivu?Pořád se tu píše tak nějak všeobecně,ani na internetu žádná vášnivá diskuse není.Ani v Palkovicích to prý zatím neřešili a to servisují benzínové motory,které mají přes 200 000km.Vím,že u ostatních značek jsou ta fora plná,ale Mazda celkem nic moc.Pár videí a konec.Není to jen bouře ve sklenici vody?(Mazda).
Není to jen bouře ve sklenici vody?(Mazda).
Jen to diskuze a je dobre, ze se tema probira. Ti kteri vozy chteji provozovat dlouhodobe..to jiste napovi, jak se k danenu problem (neb je to problem) postavit a pripadne ho za par kacek resit preventivne. Vetsina z nas je Tu prave proto, abychom s autem behem jeho vlastnictvi a uzivani nemeli zadny provozni problem a mohli si uzivat kazdodenne jen Tu radost z rizeni, takze nechapu proc Tu do toho nekdo hazi vidle...při výměně svíček ve 100 00km u mojí GJ 2,5 mi ukazoval @Max6 že mám lehce zkarbonizováno a to opravdu nejsem ten, kdo auto dusí v nízkých otáčkách a olej měním po 12tkm ..... nic dramatického, ale existuje to ,-)
Tak to mám v manuálu. Hned vyrazit.Myslím že v germanistánu je zákon, že po startu musíš hned vyrazit, protože ekologie a plynový komory na domorodce.....
Separátor oleje odvětrávání klikový skříně (ten spodní) najdeš pod sacíma parohama přidělanej na bloku motoru:Výměna oleje proběhla v pořádku. Jen...., nenašel jsem vůbec ten odlučovač. Napadají mě 3 možnosti: Nemontuje se do Mazda 2, nebo se nemontuje na motory 1.5, a nebo su "slepej". Takže po výše proběhlé diskuzi a ke zjištěným okolnostem měním názor. Také už uvažuji o montáži odlučovače oleje odvětrání klikové skříně.
No tak motory co se honí za spotřebou není třeba moc komentovatS totálně zasranou M3 1,5 karbonem byl nedávno pan v Mazdě v Dolním Benešově. Technik říkal ze pan jezdil na spotřebu takže otackomer se asi nad 3000 mockrát nepodíval ...
Možná bych slovo ,,motory,, nahradil slovem ,,magory,, ale jinak souhlas.No tak motory co se honí za spotřebou není třeba moc komentovat