Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já teda nevím, ale na mě každé páté auto v noci bliká. Nejspíš je oslňuji. Byl jsem skrze to v servisu,světla seřízena,ale stále svítí potkavací nepříjemně vysoko! Protijedoucí auta opět blikají jako o život.
V servisu mi byli sděleno,že řidiči ještě moc neznají LED technologii,proto je to jakoby oslňuje... ,prý si časem zvyknou. Nechápal jsem z toho vyjádření !
Jak se seřizují světla? Je tam šroub? Potřebuji je dát dolů...
Párkrát jsem si všiml, když jsem stál v kopci na nerovném povrchu,že po rozsvícení se světla automaticky seřídila...respektive našla svoji polohu .
...jde vidět jiný odstín karosérie a nárazníků.
V létě mi můj lakýrník stříkal bílou perletí zadní část prahu a nárazník,říkal,že tahle bílá barva je brnkačka,absolutně nelze poznat,dělal to do rozstřiku.Nejhorší je prý ten red soul.Ani v konkurenční lakovně z ní neměli strach.KingDave: no tak ta tva barva je hodne divoka. Tady tezko rici, jestli to tak prislo z fabriky, anebo to uz nekdo prestrikal, ptz to bylo treba skrable (klidne prodejce!). Nicmene mas bilou perlet (zda se) - je to krasna barva, ale ja bych ji nechtel ani omylem - a tady presne vidis proc. Kdyz si pred x lety dovezla pribuzna funglovku Civica v bile perleti, tak jsem taky myslel, ze ma narazniky prelakovane, jak to vypadalo.
No a pockej, az bude potrebovat nekdy neco prelakovat - je sance asi tak 1 promile, ze ti lakyra trefi odstin
S tím řazením má @king dave bohužel pravdu. Dá se o tom docela dost počíst třeba na mazda3revolution.com. Lidi popisují víc různých závad. Řazení jakoby přes zuby, velký odpor při řazení, nemožnost zařadit, vibrace v řadící páce ap. Bývá to u různých kvaltů. Co jsem dohledal, mazda na toto vydala minimálně 3 service bulletiny (servisní informace nebo jak se tomu říká). Já s tím mám taky problém i když ne tak velkej. @shr3k zkoušel. Koupil jsem ojetinu se 40 tis. km. Dvojku a trojku řadí jakoby přes zuby. Už jsem to řešil v servise. Vyměnili jsme olej, kterej prý nevypadal dobře (technik řekl, že prý určitě nebyl v pořádku a že to vyměníme pro jistotu ještě jednou). Řazení se možná zlepšilo, ale mám najeto jen pár desítek km, tak ještě těžko posuzovat. Zkoušel jsem se projet v M2 a ta převodovka byla krásně hladká, takže si dokážu představit, jak by to asi mělo fungovat a jaká je pak radost s tím jezditM3 ze spatne radi? To je snad blbost, ne ? Nebo ji nekdo blbe zajel.