- 1 621
To jako fakt? To sis nevsimnul pri koupi ? Kazdopadne jestli to je v zaruce tak bych je nechal prelakovat cele auto a nebo at se proste trefi do barvy.takže ten zadni nárazník je podle tebe v pořádku a mají to i ostatní auta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To jako fakt? To sis nevsimnul pri koupi ? Kazdopadne jestli to je v zaruce tak bych je nechal prelakovat cele auto a nebo at se proste trefi do barvy.takže ten zadni nárazník je podle tebe v pořádku a mají to i ostatní auta?
@Buddha neboj,auto jsem kupoval,aby mi nějaký čas vydrželo a ne,že ho hned odrovnám.
Za studena řadím citlivě a pomalu. Zasouvání na dvě doby jsem též zkoušel a snad nejhorší varianta.
Možná jsem moc rozmazlený z koncernových aut,které jsem dříve vlastnil. U těch bylo řazení naprosto dokonalé....teda,kromě passata.
Řazení jsem reklamoval ihned po koupi a vyjádření servisu? Vydržete,časem si převodovka sedne. Stále čekám....
Ten lak je bída. Zkusím reklamaci,ale u té bílé perleťi je to nejspíš normální, když to potvrdil i @shr3k
@Krabat ve značkovém servisu Mazda (co jsem se tu dočetl) jsou schopni se podívat na auto zleva, zprava a napsat že provedli kontrolu laku karoserie za 800,-. Takže vůbec nechápu, co tady tím chceš říct.