• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda 3 (BM) - obecně

Tak tomu nerozumím..., když už sis dal tu práci s odstraněním, proč by jsi tam chtěl zase dávat to samé? Si tam nech vyrobit něco jako "Prďoch", nebo nějaký takový název-polep, co se k tomu hodí. "Mazda3" tam má kde kdo. A pokud už seš ten typ co investuje do kdejakých blbůstek okolo, škoda toho nevyužít, ne? ;)

Páč jsem netušil ze když se to sundá tak tam budou díry. Tak jsem si řekl ze to nechám zakytovat a stříknout. Ale teď jsem se rozhodnul tu akci zrušit protože bych byl nerad kdyby netrefili odstín.

Taková pitomá otázka, ASR, jde to vypnout u Mazdy?
U OII mám na to tlačítko a párkrát mne to pomohlo v zimě se dostat z prekérní situace při výjezdu do kopce nebo výjezdu z parkoviště.

Vím kdy co pomůže. Jsem řidič (snad) a ne pouze majitel ŘP. ;) Tím neříkám, že jde občůrat fyzika, ta platí pro všechny.
Prošel jsem si také výcvikem na okruhu včetně těch srandiček co dělá auto, když se dostane do smyku a jak co dělat (pravda, jen obyčejnou Teslou. :D ) A doporučil bych tento výcvik každému. Super věc.

Byl jsem nucen teď jet autem a tlačítko jsem našel i v Mazdě.

Edit: to video je pěkné, ale nevysvětluje, kdy je lepší ASR vypnout a proč ho vlastně výrobci do auta dávají.

Poslední úprava:
Když je dneska to krásné datum v kalendáři 1.1. nedá mi to, abych sem nepřidal fotku ujetých kilometrů, kde mi před pár dny těch jedniček vyskočilo rovnou pět. M3 po roce a půl funguje bez problémů a kupodivu i karosérie zatím vše přežila bez újmy. Do nového roku všem přeju, ať jim jejich mazda dělá stejnou radost, jako mě ta moje.:cool: 20181226_142020.jpg20181220_125408.jpg 20181220_125408.jpg

@99luftbalons,tak to jsi šťastný člověk.
Já mám trojku 10.měsíců a několik reklamaci už mám bohužel za sebou. Spíše zklamání převládá,než spokojenost. Zrovna od Mazdy jsem takovou nekvalitu nečekal.

Tak ať ti autíčko slouží co možná nejdéle.

Já pořád přemýšlím za co bych trojku vyměnil, ale mě prostě nic lepšího nenapadá, takže to tak špatné nebude :) (na 911 není rozpočet :-()

Jinak jsem teď byl umývat když bylo tak pěkně a teda ten lak....mám býlou perlu a bohužl po kamíncích zůstávají černé tečky což mě psychycky drásá :-( :-( Mám 41 000 najeto a auto je teda osekáno docela hodně :-(

Ja som nastastie zvolil titanovu hnedu farbu a na nej tie jamky od kamienkov az tak nevidno kedze podkladova farba je siva...ja som sa zhrozil az ked som auto navoskoval a zrazu tie bodky boli biele...som naprv myslel ze je to len prach az ked som zistil ze nie som sa vydesil.. ked som voskoval pred zimou tak som bodky pozatieral tou supravou na ochranu laku... aspon tie najvacsie kedze ich bolo pozehnane...

Odoslané z SM-A520F pomocou Tapatalku

Teď kdybych si měl vybrat auto,tak bych šel nejspíš do nové Toyoty Auris.
Mazda mě už opravdu neláká..

Na trojce mám též bílou perleť a po cca 13 tis/km je lak v naprostém pořádku. Asi záleží,v jakých podmínkách je auto provozováno.

No počkej ještě rok dva - kamínky jsou na cestě pro každého :(

Auris mě teda vůbec nebavil a navíc je "nehezký" a k G165 též nemá alternativu. Mě se líbí Civic sedan, ale ta 1,5T není povedená :(

@99luftbalons,tak to jsi šťastný člověk.
Já mám trojku 10.měsíců a několik reklamaci už mám bohužel za sebou. Spíše zklamání převládá,než spokojenost. Zrovna od Mazdy jsem takovou nekvalitu nečekal.

Tak ať ti autíčko slouží co možná nejdéle.
Jo, četl jsem tvoje problémy s řazením a doufám, že se ti to zlepší. Nechápu, jestli ty převodovky montujou v Mexiku, že se každá chová úplně jinak. :(

Teď kdybych si měl vybrat auto,tak bych šel nejspíš do nové Toyoty Auris.
Mazda mě už opravdu neláká..

Na trojce mám též bílou perleť a po cca 13 tis/km je lak v naprostém pořádku. Asi záleží,v jakých podmínkách je auto provozováno.
Mel jsi smulu na konkretni kus, ale zrejme to neni typicke chovani.
Znama Auris koupila, protoze kvuli osobni individualnosti nemohla vzit Mazdu, ale nehodnoti Toyotu lepe.

Já jen musím říct, že už nikdy nekoupím nové auto - koupil jsem nové auto - 3 měsíce čekal a pak mě došla mrdka, kde jsem byl rád, že se mi jí podařilo vrátit prodejci (jiná značka) a koupil jsem roční trojku - mohl jsem si jí ošahat, projet jak dlouho jsem chtěl - zvedl jsem si jí atd... a k tomu jsem jí koupil o 170 000kč levněji než za ceníkovku.

Já jen musím říct, že už nikdy nekoupím nové auto - koupil jsem nové auto - 3 měsíce čekal a pak mě došla mrdka, kde jsem byl rád, že se mi jí podařilo vrátit prodejci (jiná značka) a koupil jsem roční trojku - mohl jsem si jí ošahat, projet jak dlouho jsem chtěl - zvedl jsem si jí atd... a k tomu jsem jí koupil o 170 000kč levněji než za ceníkovku.
Ak som si to prepocital spravne kupil si rocnu trojku o 7000 euro lacnejsie? Tak to je az zazracny kauf kedze taku cenu bezne nemas ani pri 3-4 rocnych autach...

No ceníkovka se všema příplatkama (barva, rezerva, navigace, koberečky atd) byla cca 600 a já nakoupil za 429k. 11 měsíců stará a 27k najeto. Koupeno u AD. Prej to nikdo nechtěl bo nešel odpočet a všichni zájemci chtěli odpočet DPH....

Kazda zalezitost ma sve +/-. Ja radeji take kupuji lehce jete..idealni rocni/dvoulete auto s minimalnim najezdem. Radsi nez predvadecku se kterou se nikdo nemazli. Kazdopadne dnes je to trosku loterie. Moznost spatneho kusu se snazi eliminovat tim, ze kupuji auto v nejvyssi vybave..tedy vyrobene v Japonsku a idealne jete, aby se dalo prohlednout a svezt se s nim. Posledne jsme vsak koupili vuz BNko jako zcela nove (skladovka) a zda se, ze jedine co ho trapi je obcasne zaseknuti leveho zrcatka pri sklapneni. Vse ostatni funguje jak ma.. nic nam nikde nevrze. Motor nezere ani kapku oleje. Automat radi zcela plynule. Spotreba je skvela. Proste jsem mel stastnou ruku..a je prijemne ze uz potreti za sebou s Mazdou :)))

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

No ceníkovka se všema příplatkama (barva, rezerva, navigace, koberečky atd) byla cca 600 a já nakoupil za 429k. 11 měsíců stará a 27k najeto. Koupeno u AD. Prej to nikdo nechtěl bo nešel odpočet a všichni zájemci chtěli odpočet DPH....
Tak to si mal ozaj stastnu ruku pri kupe. Ja som pri hladani auta tiez pozrel aj jemne jazdene auta (do 3 rokov a 50-60tis km) a teda ceny boli diametralne ine. Nevravim teraz o predvadzackach tam bola cena este horsia ale o sukromnom predaji. Pri 3 rocnych autach bola cena nizsia tak o 4-5000 oproti cennikovej. Ked som odpocital z rozdielu zlavu co som dostal pri novom tak rozdiel sa zcvrkol na 2000-3000 a to uz nemalo zmysel ist do jazdeneho 3 rocneho auta.. to je moja skusenost ale tak ty si mal vacsie stastie

No já už to pokládám taky za štěstí páč se semtam podívám jak se ceny mají a nestačím žasnout, za co se pořád trojky prodávají.

Ja radeji take kupuji lehce jete..idealni rocni/dvoulete auto s minimalnim najezdem. Radsi nez predvadecku se kterou se nikdo nemazli.

Pochybuji, ze se s 1-2 letym autem nekdo mazli ;)

...tedy za predpokladu, ze bude plan auto dat za 1-2 roky pryc.

Mazlit se bude clovek s autem, kde bude chcit, aby mu tak 5-8 let vydrzelo a prezilo i nejaky ten rok mimo zaruku, cili klasicky nejaka domacnost.

Back