Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nic takového bohužel "dohrát nejde" a nepamatuji se, že by to GJ ze stejného roku měla.Mimochodem. Zdá se mi to nebo BN/BM nemá zvukové upozornění na prázdnou nádrž? ...
Mě 3 BM upozorňuje výstrahou a hláškou na HUD když se dostanu na poslední čtvrtinu podle ukazatele nádrže. Ale je to NěmčourMimochodem. Zdá se mi to nebo BN/BM nemá zvukové upozornění na prázdnou nádrž?
Děkuji
Mám taky "fašistu" G165 ale signalizace je jen na přístrojové desce. Na HUDu nic nemámMě 3 BM upozorňuje výstrahou a hláškou na HUD když se dostanu na poslední čtvrtinu podle ukazatele nádrže. Ale je to Němčour
Jak rád říkám. Cena auta neurcuje jistotu ve spokojenosti. Ják tohle zvládá pan Pohlreich?Kupte si Lexuse a ještě než dojedete domů, tak bude vytrhávat repráky i ze dveří nebo objednávat kódovačku na vypnutí pípání. Ty auta pípají, cinkají nebo troubí snad kvůli všemu. Od zařazený zpátečky po zvolení neutrálu na voliči.
Podle me ma auto od sponzora takze to asi moc neresi, ale mohu se mylit.
No mi za tech necelych 5 let uzivani pouze 2x zakaslala a po asi dvou az trech sekundach kaslani naskocila.Tak dneska poprvé za tři roky mi mazdice odmítla nastartovat na první pokus a na displej hodila hlášku, něco jako key not found.
Nedavno jsem zkusil dojet 2x benzin až do "chcipnutí" motoru. Jednou 119, podruhý 126km od nuly na počítadle. Pěkně mě to štve. U starý Mazdy 3 jsem dojel na 0 a doplnil 44 litrů, teď se tam tolik nevejde a to je nádrž o 6 litrů větší. Nechce se mi jezdit k pumpě dvakrát do týdne a nedá se naprosto spolehnout na počítadlo, když si nepamatuji, kdy tam naskočila 0km.pár stránek zpět se řešilo, kolik Mazda 3 BN/BM urazí od nuly v nádrži. Jednou jsem zariskoval na hranu a výsledek je, že od nuly jsem ještě naslepo ujel dle počítadla 106km a dotankoval 49 litrů. Pokud jedete nějakou klidnější jízdu bez zastavování, tak těch 100km berte jako jistotu. Mám to najeto už několikrát. Jestliže jedete od nuly město a semafory, tak těch 60km.
Na kanystr kašlu, už takhle vozím dost krámů. Nejde o to ježdění k pumpě, jde o to že nemám žádnou možnost vidět, na kolik km mám ještě šťávu, když si nezapamatuji, kdy naskočila 0Voz 5L kanystr, při tankování dej i do něj. A někdy v průběhu týdne to vyklop do nádrže.
Ale jednoduší máš první týden jet 2x k pumpě a následujících 5 týdnů ti to vyjde na 1x k pumpě.