Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@KlikPet, .
Jinak ja jsem v 5000 olej nemenil, na doporuceni servisu, ze je to zbytecne, chtel jsem to pro klid duse, ale rikali, ze na prvnich 20000km tam je od vyroby nejaky jiny zajizdeci olej, a ze to neni potreba. Tak jsem to nakonec nechal tak, vsak auto je v zaruce, plnim pozadavky a servisni ukony dane vyrobcem a vibrace uz v tu dobu byly patrne a jestli se ma neco posrat, tak at se to posere a vyresi to na zaruku.
To mě mrzí, asi by mě to taky trochu trápilo.@lionzion Myslim, ze jsem uz to nekde psal, pokud ne, tak ano, v okamziku toho cuknuti a vyrazne zmeny projevu motoru dojde zaroven k poklesu spotreby. Je to krasne videt na tom ukazateli realne spotreby, kde to najednou spadne k nejakym 3-5ti litrum. To jak pises o tom, ze jizdu na dva valce vubec nepoznas, no tak to ti jen tise zavidim...
To tak od roku 1967 +/-. No a teď vážně..., Mazda vždy chtěla být Toyotou, a poslední dobou do toho šlape. Nemyslím si, že je to až úplně tak dobře. Zase na druhou stranu, aspoň tím ukazuje, že má koule to zkusit, tak jako s wankelem a se vším. Prostě je to Mazda..., vědí, že statisticky jim 75% zase nevyjde, a jdou do toho. Toyota je zase takovej konzervativní přizdisráč co si hlídá 80 - 90% že určitě vyjde a málokdy experimentuje....jestli tomu dobre rozumim, tak si Mazda udelala ze zakazniku pokusne kraliky?