AirForce77
nový člen
- 15
No...ja si totiz taky myslim..ze v tomto pripade..motor Sky-X..bude lepsi provozovat na Nat95...citos nejakou zmenu kdyz vezmes 95 a pak treba 100?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zdar štastlivci (myslím majitelé CX-30). Mám prosbu, sháním na cx-30 polystyrenovou výplň kufru pro dojezdové kolo. Mám verzi bez Bose a nikde jsem nenašel varianty pro CX-30 (pouze pro CX-3 a 5). Děkuji
Vypadá, akorát v mém návodu jsem nic takového nenašelTo vypadá jako kus návodu k autu.
Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk
O papírovém nebyla řeč. Samozřejmě mám i ten elektronický z webu. Ani v jednom jsem tyhle informace nenašelOno je "návod" a návod.. Papierový sa dáva veľmi stručný, oveľa bohatší je na webe.