Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
G122 AWD se už letos nedá koupit, to bylo loni, kdy zase nebyl dostupný motor G150. S G122 jsem jezdil pár hodin při zkušebních jízdách, pokud porovnávám, G150 je o poznání živější.Je nějaký rozdíl v zpřevodování mezi G122 AWD a G150 AWD ? Jestli je lepší koupit G122 AWD, připlatit si pakety a nechat odemknout motor na G150, nebo koupit rovnou G150 AWD ale s menší výbavou?
A zpřevodování je podle mne stejné.Je nějaký rozdíl v zpřevodování mezi G122 AWD a G150 AWD ? Jestli je lepší koupit G122 AWD, připlatit si pakety a nechat odemknout motor na G150, nebo koupit rovnou G150 AWD ale s menší výbavou?
Aha... Když jsme s kolegou zkoušely konfigurátor, tak nám to nabídlo právě jenom G122 a G150 vůbecG122 AWD se už letos nedá koupit
Jj, aktualizace konfigurátoru "trošku" pokulhává za realitou, tam vůbec G150 není ... aktuální je ceník.Aha... Když jsme s kolegou zkoušely konfigurátor, tak nám to nabídlo právě jenom G122 a G150 vůbec![]()
Trošku víc...aktualizace konfigurátoru "trošku" pokulhává za realitou
Já jsem si Mazdu CX30 vyzvedl minulou středu. Za dlouhé čekání mi dají 1. servisní prohlídku zadarmo. Asi chtějí, abych chodil jenom k nim. Ale potěší.Zdravím draci. Příští pátek si jedu pro tu svou novou krásku CX30 a rozšířím vaše řady =) Pro začátek bych rád vaši radu co a kde tankovat. Jsem brňák a čerpacích stanic je tu spousta ale kde bude nejlépe chutnat mé krásce?.-)Přepokládám, že už jste zkušení.-) a vyznáte se. Děkuji za radu a těším se moc až vyrazím mezi vás .-)
no jak to tak vypadá, tak příští výběr vozu - goodbye MazdoNejsilnější turbo motor pro Evropu nebude...
https://www.auto.cz/mazda-cx-30-take-dostane-silny-benzinovy-motor-evropa-ma-opet-smulu-135709
Pokud je to čtyřkolka, tak R16 nelze použít.Mám dotaz ohledně možnosti vybavení Mazdy CX30 zimními pneumatikami. Vůz je vybaven 215/55R18. Tato varianta je uvedena i ve velkém TP jako jediná. Můžu si na auto koupit disky a zimní pneumatiky 215/65R16 M+S? Tato možnost je uvedena v příručce k autu. Bylo by to lepší pro komfort jízdy a zimní podmínky?
Já tankuju na Prim (nebo co to je) na Jihlavské, páč to mám nejblíž. A bez problémů.kde bude nejlépe chutnat mé krásce?
myslím že min.90% řidičů a řidiček ani neví , že je nějaká náprava víceprvková a s torzní příčkou, natož aby poznaly na jízdě, jakou zrovna mají na autěa teda nechápu ty hejty na SkyX a jednodušší nápravu vzadu