Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
G122 AWD se už letos nedá koupit, to bylo loni, kdy zase nebyl dostupný motor G150. S G122 jsem jezdil pár hodin při zkušebních jízdách, pokud porovnávám, G150 je o poznání živější.Je nějaký rozdíl v zpřevodování mezi G122 AWD a G150 AWD ? Jestli je lepší koupit G122 AWD, připlatit si pakety a nechat odemknout motor na G150, nebo koupit rovnou G150 AWD ale s menší výbavou?
A zpřevodování je podle mne stejné.Je nějaký rozdíl v zpřevodování mezi G122 AWD a G150 AWD ? Jestli je lepší koupit G122 AWD, připlatit si pakety a nechat odemknout motor na G150, nebo koupit rovnou G150 AWD ale s menší výbavou?
Aha... Když jsme s kolegou zkoušely konfigurátor, tak nám to nabídlo právě jenom G122 a G150 vůbecG122 AWD se už letos nedá koupit
Jj, aktualizace konfigurátoru "trošku" pokulhává za realitou, tam vůbec G150 není ... aktuální je ceník.Aha... Když jsme s kolegou zkoušely konfigurátor, tak nám to nabídlo právě jenom G122 a G150 vůbec
Trošku víc...aktualizace konfigurátoru "trošku" pokulhává za realitou
Já jsem si Mazdu CX30 vyzvedl minulou středu. Za dlouhé čekání mi dají 1. servisní prohlídku zadarmo. Asi chtějí, abych chodil jenom k nim. Ale potěší.Zdravím draci. Příští pátek si jedu pro tu svou novou krásku CX30 a rozšířím vaše řady =) Pro začátek bych rád vaši radu co a kde tankovat. Jsem brňák a čerpacích stanic je tu spousta ale kde bude nejlépe chutnat mé krásce?.-)Přepokládám, že už jste zkušení.-) a vyznáte se. Děkuji za radu a těším se moc až vyrazím mezi vás .-)
no jak to tak vypadá, tak příští výběr vozu - goodbye MazdoNejsilnější turbo motor pro Evropu nebude...
https://www.auto.cz/mazda-cx-30-take-dostane-silny-benzinovy-motor-evropa-ma-opet-smulu-135709
Pokud je to čtyřkolka, tak R16 nelze použít.Mám dotaz ohledně možnosti vybavení Mazdy CX30 zimními pneumatikami. Vůz je vybaven 215/55R18. Tato varianta je uvedena i ve velkém TP jako jediná. Můžu si na auto koupit disky a zimní pneumatiky 215/65R16 M+S? Tato možnost je uvedena v příručce k autu. Bylo by to lepší pro komfort jízdy a zimní podmínky?
Já tankuju na Prim (nebo co to je) na Jihlavské, páč to mám nejblíž. A bez problémů.kde bude nejlépe chutnat mé krásce?
myslím že min.90% řidičů a řidiček ani neví , že je nějaká náprava víceprvková a s torzní příčkou, natož aby poznaly na jízdě, jakou zrovna mají na autěa teda nechápu ty hejty na SkyX a jednodušší nápravu vzadu