• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-30 - obecně

Podívej já koupil teď TOHLE ještě jsem s tím nedělal, ale inspiroval jsem se tady i jinde a tohle je celkem doporučované obecně. Jinak sorry, ale matlat kůži ubrouskama od Sheronu tě napadlo jak? ?:)
To jsem takhle zašel na benzínce do oddělení autodoplňků, vzal si vlhčené ubrousky značky Sheron určené pro čištění kožených sedaček a kožených dílů ve voze, zaplatil a pak si už jen rval vlasy, co jsem to proboha koupil :)

To jsem takhle zašel na benzínce do oddělení autodoplňků, vzal si vlhčené ubrousky značky Sheron určené pro čištění kožených sedaček a kožených dílů ve voze, zaplatil a pak si už jen rval vlasy, co jsem to proboha koupil :)
Ja na to taky koukal neboj ! Novy auto a nejaky vemeno se sra… do cisteni pred predanim vozu a mam nejaky fleky na palubce ! Nechapu proc neco mejou sundavaj z lesklych povrchu folie atd nechciii auto za 700 a v hajz…sundat to umim taky

Ja na to taky koukal neboj ! Novy auto a nejaky vemeno se sra… do cisteni pred predanim vozu a mam nejaky fleky na palubce ! Nechapu proc neco mejou sundavaj z lesklych povrchu folie atd nechciii auto za 700 a v hajz…sundat to umim taky
Tak to naštve :) I když je pravda, že já měl při předání všechny folie taky sundané.

Tak to naštve :) I když je pravda, že já měl při předání všechny folie taky sundané.
Jj tak to chapu, ze sundaj a nacpou tak mobil klic a hned je ten povrch piano black v haji ale proc kur… tam strika sajrajt a neprikrejou palubku

Měl bych jeden dotaz do skupiny ohledně lesklých černých dílů v CX-30. Po 14dnech se mi již objevují první vlásečnicové škrábance. Nemáte někdo kontakt na firmu, která by dokázala vyřezat folii na nalepení? Z ciziny se zatím dá objednat jen verze pro A/T.

Díky za rady a postřehy :)

S65dfabcb4eb944e0843518bba15268ebY.jpg

Proč tohle neni u nas ?! Folie si sam strhnes, nikdo se ne… v aute ani kolem auta ! Tady vse strhnou staci udelat vlasecnice na povrchu piano black zaserou nejakym lepivym sajrajtem calouneni u pravých prednich dveri a zaserou nejakyma flekama palubní desku !!! Hned te naserou u predavani auta !

ahoj,
nevíte co to může být za zvuk z motorového prostoru?
Jako sepnutí/ vypnutí nějakého čerpadla, elektroniky... nebo tak něco...
Vždy když odemknu auto (pak po par sekundach) nebo par minut po vypnutí motoru.
Asi to blbě popisuju, ale třeba se někdo chytí.

ahoj,
nevíte co to může být za zvuk z motorového prostoru?
Jako sepnutí/ vypnutí nějakého čerpadla, elektroniky... nebo tak něco...
Vždy když odemknu auto (pak po par sekundach) nebo par minut po vypnutí motoru.
Asi to blbě popisuju, ale třeba se někdo chytí.
Je to „probuzení a uspání " elektroniky.Byl jsem na to upozorněn prodejcem,že se toto děje.

Nová trojka to dělá také. Když třeba vypnu motor, sedím v autě, tak po pár minutách tam něco cvakne, že se vždy leknu.

Nová trojka to dělá také. Když třeba vypnu motor, sedím v autě, tak po pár minutách tam něco cvakne, že se vždy leknu.
já už jsem si zvyknul, jen jsem nevěděl, co to je. Ale kolikrat stojí někdo vedle auta a ty pohledy na mě, co mi to dělá nové auto ....?!?!?
Rány to jsou fakt velké a u jiného auta jsem to nikdy nezaznamenal. Tak mě to překvapilo. No a ty lidi, co to slyší venku taky..... :cool:

já už jsem si zvyknul, jen jsem nevěděl, co to je. Ale kolikrat stojí někdo vedle auta a ty pohledy na mě, co mi to dělá nové auto ....?!?!?
Rány to jsou fakt velké a u jiného auta jsem to nikdy nezaznamenal. Tak mě to překvapilo. No a ty lidi, co to slyší venku taky..... :cool:
Souhlasím, u mě to dělá taky. Občas jen cvakání, ale někdy jak zkouška začínajícího bubeníka :D Je to holt high-tech auto :cool:

Proč tohle neni u nas ?! Folie si sam strhnes, nikdo se ne… v aute ani kolem auta ! Tady vse strhnou staci udelat vlasecnice na povrchu piano black zaserou nejakym lepivym sajrajtem calouneni u pravých prednich dveri a zaserou nejakyma flekama palubní desku !!! Hned te naserou u predavani auta !

Tak to je drsný :D Ta nastoupená četa na konci vide při odjíždění mě dostala :D Asi i to je ten důvod, proč jsou všichni tak hubený... Za ten den se musí parádně naběhat :)

Tak to je drsný :D Ta nastoupená četa na konci vide při odjíždění mě dostala :D Asi i to je ten důvod, proč jsou všichni tak hubený... Za ten den se musí parádně naběhat :)
Jj tady je taky četa co ti to auto hned zajebe

Back