• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-30 - obecně

Ty jsi ale broucoun :laughing:

Podívej já koupil teď TOHLE ještě jsem s tím nedělal, ale inspiroval jsem se tady i jinde a tohle je celkem doporučované obecně. Jinak sorry, ale matlat kůži ubrouskama od Sheronu tě napadlo jak? ?:)
Pod tento set se podepisuji. Osobne vyzkoušeno. Zadne shitkove ubrousky od Sheronu nebrat, vlastne od nich brat mozna jenom kapalinu do ostrikovacu. To stejne zelva&spol.

Pokud by mel nekdo zajem, mam skoro cele to baleni, neb jsem prodal auto "v kuzi" a jiz nikdy zadne takove nechci.

Poslední úprava moderátorem:
Co s tou kuzi delate? :) na bilou v sestce dvakrat rocne vlhky mikrovlakno hadrik, pak sonax profiline leather cleaner & impregnace, a je i po skoro 3 letech jako nova…

CX30 Bože ja tam snad 6 stupeň nikdy nedam ! Vezu se dam 5 šup 2 tis a mene musim nacpat 4 na silnici I tridy abych se nelepil hned za auto ! 5 stupen 90 km/h 2000 otacek 6 90 km/h pod 2000 to je uskrceny nebo co to je ku… za prevody ?! Cx3 super vse hralo jsk ma ted cx30 a hruza co jsem vyjizdel na 3 tady musin na 2 ! Stejny kw !

Dotaz…. kdyz bude auto cca 2 mesice stat cx30 g122 mild hybrid mam odpojit minusko od baterky nebo normal nechat ? Dekuji

Dotaz…. kdyz bude auto cca 2 mesice stat cx30 g122 mild hybrid mam odpojit minusko od baterky nebo normal nechat ? Dekuji
Baterku dobít a odpojit (nejdřív odpojit proudový snímač, pak minus, při připojování opačně, nejdřív minus, pak zapojit proudový snímač).

Baterku dobít a odpojit (nejdřív odpojit proudový snímač, pak minus, při připojování opačně, nejdřív minus, pak zapojit proudový snímač).
Dekuji ! Kde je proudovy snimac ?

Baterii nabit napojenou v aute a odpojit pouze proudovy snimac nebo odpojit baterku a vyndat a nabit mimo auto ! Někde pisou to někde to !

A nebyl by jednodušší nic neodpojovat, aku nabít v autě a po dvou měsících ji znovu dobít? Nic se tím pokazit nemůže...

A nebyl by jednodušší nic neodpojovat, aku nabít v autě a po dvou měsících ji znovu dobít? Nic se tím pokazit nemůže...
No když myslíš, že vydrží, tak to může zkusit.

Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk

to @shr3k .Prosím Tě, nevím jestli to má CX-30 jinak, ale M3 BP je v návodu psané k odpojování baterky nejprve minus, potom plus a při montáži nejprve plus potom minus.Jak to tedy je správně? Ať si v tom udělám jasno, nejsem eletrikář ,díky.

to @shr3k .Prosím Tě, nevím jestli to má CX-30 jinak, ale M3 BP je v návodu psané k odpojování baterky nejprve minus, potom plus a při montáži nejprve plus potom minus.Jak to tedy je správně? Ať si v tom udělám jasno, nejsem eletrikář ,díky.
Co jsem pochopil proudovy snimac pak minusko ! Plusko nechat !

No když myslíš, že vydrží, tak to může zkusit.

Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk
Jde o to, jestli má mild hybrid takový klidový odběr, aby mohla baterka za dva měsíce kleknout? V tom případě máš s tím odpojením kostry asi pravdu.

Ahoj,
Jak řešíte úklid auta uvnitř, nebo celkové pračky, když u toho máte dveře otevřené, když auto po několika minutách začne křičet s hláškou, že máte nastartovat, nebo že dojde k vybití akumulátoru?
Ignorujete to?

Back