Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dekuji odemceno
Ano, klíček je v dálkovém ovládání. Pak stačí zatáhnout za kliku řidiče a objeví se klasický zámek. Bylo mi řečeno, že když je baterie vybitá, že nefunguje odemknutí auta, je nutné se do auta dostat klasickým klíčem a pak tím dálkovým zmáčknout tlačítko startování Doufám, že to nebudu nikdy potřebovatAjaj mam odpojenou baterku zavrenou kapotu zamcene auto jak se dostanu dovnitř ? Ma to klíček v dalkovem ovladani ? ? Dekuji
Ano a ne jenom u Mazdy, ale v podstatě ve všech autech který mají výkonější dálkový světla a zároveň jsou u silnice/dálnice nový reflexní cedule.Taky vás v noci při dálkových světlech oslňuje odražené světlo od cedulí a značek? Kolikrát to až třeba v nepřehledné situaci je na škodu a dálkové vypínám.
To máš pravduJa myslím, že to je vlastnosť všetkých poriadnych LED svetiel. Mazda má aspoň toľko rozumu, že po odraze diaľkové nevypne a potom zas kvôli tme nezapne (a tak stále dokola), ako sa to deje u niektorých iných značiek.
Taky taky. Vždycky, když se zapnou automatická dálková světla. Na dálnici je to ale celkem OK. To, co mě štve víc, že se ty dálková světla zapnou i ve městě při 50km/h. To všichni chodci a cyklisti v protisměru padají do příkopů a navíc je to protizákonné.... Snad se to opraví dalším softwaremTaky vás v noci při dálkových světlech oslňuje odražené světlo od cedulí a značek? Kolikrát to až třeba v nepřehledné situaci je na škodu a dálkové vypínám.
Přesně tohle moje 6gj 2015 dělá... Namontovali u nás nové patníky, úsek cca 3km a auto se může zbláznit - a já taky? Dobře že to u novějších aut upraviliJa myslím, že to je vlastnosť všetkých poriadnych LED svetiel. Mazda má aspoň toľko rozumu, že po odraze diaľkové nevypne a potom zas kvôli tme nezapne (a tak stále dokola), ako sa to deje u niektorých iných značiek.
Vždycky, když přepnu klimatizaci z manuálního režimu na "auto" Jako funkce rychlého ochlazení je to OK, ale nerozumím, že se pak po vychlazení nepřepne zpětTaky se vám občas zapne vnitřní cirkulace vzduchu a nevíte proč?
Ano, přesně tak. Mám to stejně. Neustále něco upravuju a přepínám ? Asi jsem tu jejich Japonskou logiku zatím nepobral a nebo někde Japonští inženýři udělali chybu?Po 3 měsících užívání auta jsem klimatizaci taktéž nevychytala, potěšilo mě, že v tom nejsem sama. Přepnutím na auto se zapne klima a vnitřní cirkulace, na venkovní cirkulaci musím už ručně. Pocitově automatika nedodržuje nastavené stupně, takže do toho ručně stále zasahuji...
Tohle umí moje druhé nemazdaopel auto a dělá to čidlo kvality venkovního vzduchu... Pokud zjistí znečištěný vzduch samo přepne na vnitřní okruh, potom zase zpět... Jestli to umí i Mazda jsem nezjišťoval. Jinak u Mazdy do toho taky pořád zasahuju, byl jsem zvyklej mít celoročně 22 a vůbec na to nesahat?Taky se vám občas zapne vnitřní cirkulace vzduchu a nevíte proč?
Jo to jsem se taky divil, toyoty mi to tak delalyVždycky, když přepnu klimatizaci z manuálního režimu na "auto" Jako funkce rychlého ochlazení je to OK, ale nerozumím, že se pak po vychlazení nepřepne zpět