od odemčení bylo moc dlouho a nikdo neotevřel dveře, tak se zase zamklojakmile se přiblížila k autu a chtěla otevřít, auto se zamklo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
od odemčení bylo moc dlouho a nikdo neotevřel dveře, tak se zase zamklojakmile se přiblížila k autu a chtěla otevřít, auto se zamklo
Auto jsem zkoušel odemykat a svítí max. 30s než světla zhasnou.Jako první bych tipoval nejjednodušší důvod. Klíčky v kabelce a tlačítko na boku se na něco přimáčkne. Zkusil bych je dát do něčeho, co náhodnému stisknutí 100% zamezí.
Auto jsem zkoušel odemykat a svítí max. 30s než světla zhasnou.
Takže jsem si také myslel, že omylem zmáčkla tlačítko, ale dnes v práci ji upozornila kolegyně, že jí auto svítí, takže věřím, že nešlo o žádné náhodné zmáčknutí tlačítka, protože než za ní kolegyně došla z venku dovnitř a než manželka vyšla ven bylo určitě déle než 30 sekund.
Manželce řeknu, ať zkusí klíč dávat do nějaké kapsičky, kde opravdu nemůže dojít k něchtěnému zmáčknutí tlačítka, pro jistotu. Včera jsem auto zamykal, odemykal, zkoušel ruzné věci, ale vždy se poslušně po těch 30 sekundách zamklo .V tom případě tip nevyšel. Jestli svítí výrazně delší dobu než 30s, tak to nejspíš zklamala technika. Jinak by se odemykací tlačítko muselo asi opakovaně mačkat a ovladač být v dosahu auta.
Představa, že se auto samo odemyká, třeba na dovolené, kdy jsou v autě věci, není moc příjemná. O přetechnizovaném autě kolikrát přemýšlím v souvislosti s brzdami a dalšími asistenty navěšenými na kolech.
za mě první Mazda co mě fakt nenadchla, skoro bych řekl " hnusný předek " , hlavně ty světla ?V patek vymena b sloupků plus spodnich list 200 ecek . Koukal jsem jeden b sloupek promacknuty tak bude vymena no za blbost se plati. Uz tu je cx60 luxus
Zobrazit přílohu 42306
A to ve verzi Red Soul, za mě, není tak hrozné, v Car Star byla i bílá a to teprve vynikly ty podivné kontrasty předkuza mě první Mazda co mě fakt nenadchla, skoro bych řekl " hnusný předek " , hlavně ty světla ?
SuperTaky si myslím, že teď už to mají Mazdy v základu. Stačí při nastartovaném, zabrzděném autě (zařazeno P, N) připojit telefon kabelem (ideálně originál, který jsi dostal k telefonu) k Mazdě a samo by Tě to v telefonu a pak v autě mělo navést. Pokud by to nešlo, tak je občas potřeba nejdříve telefon spárovat přes bluetooth.
Měl jsem podobný problém u M 3 Bp ,na konec jsem ho nechal vyměnit v rámci 2. garance.Jak jste řešili výměnu kabinového pylového filtru na CX-30, pokud jste nešli na servisku do Mazda salonu? Internet je sice plnej náhrad za Mazda origoš BDGF61J6X, ale... je to samá chyba / nekompatibilita - buď je mírně jinej celkovej rozměr nebo jsou mírně jiný plastový packy, který drží filtr zacvaknutý. Máte někdo vyzkoušenou náhradu, která tam opravdu pasuje ? Díky