Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
5 mesicu stara kara najeto 1200 km ja se chtel zabit zas…. zku…. vetev !!! Strecha a okna snad ok. Mazda jinak do 4.000 vcetne prace oba b sloupky, ale jestli to neda pres ty stribrne spodni listy tak dalsich 1500 jelikoz jsou na jedno pouzitiTo je dost odkud jsi?
LibereckoTo je dost odkud jsi?
Aha ja muzu dat kontakt v Praze dost sikovnej a dokaze zazraky, ale musi to videt a zkusitLiberecko
Super dik zkusim objednat to prvni jak jsi doporucil i kdyz klavir lesk a ryha nevim jestli to vykouzli. Jinak vse ok sklo gumy tesneni okenka strecha vse ok bez nasledku jak novy ten klacek vzal asi jen b sloupky. Zbytek umyt a mikrovlaknem vycisteny od smuly nebo co to bylo.Při ceně opravy bych maximálně zkusil to, co jsem poslal. Pak ještě perfektně funguje Xerapol (https://www.autio.cz/31572-odstranovac-skrabancu-quixx-xerapol-ze-skla-a-plexiskla-50g.html). Myslím, že to minimálně odstraní to zmatnění povrchu, takže to nebude tak poutat pozornost a nebo si dokonce troufneš, vybrousíš to do roviny smirkem a doleštíš tím PlastX nebo Xerapolem. Pak si ještě dokážu představit polepení fólií (neodhadnu cenu). Výměnu bych nechal jako úplně poslední možnost, pokud s tím tedy nedokážeš žít. PlastX jsem použil na klavírní lak u řadící páky a super. Nejdřív na hranu, kde jsem měl něco podobného jako ty od tašky, jen v kratším a podle výsledku jsem trochu přeleštil i mikroškrábance, které mi nejspíš udělali při přípravě k předání a mě nenapadlo si takové věci hlídat.
Nebo koupit na Ali fólii a neřešit pošrábání: https://www.aliexpress.com/item/100...00018040135354!sea&curPageLogUid=2AkRA32OVQQ2Super dik zkusim objednat to prvni jak jsi doporucil i kdyz klavir lesk a ryha nevim jestli to vykouzli. Jinak vse ok sklo gumy tesneni okenka strecha vse ok bez nasledku jak novy ten klacek vzal asi jen b sloupky. Zbytek umyt a mikrovlaknem vycisteny od smuly nebo co to bylo.
BF Goodrich g force winter 2 luxus mam na cx3 a ted davam na cx30 !!! Doporuceni od Lazlo a fakt za 1 !Začínám řešit zimní pneu. Koupil jsem disky 16'' a z pneu se mi zamlouvají tyto: https://www.mojepneu.cz/michelin-pilot-alpin-5-215-65-r16-102h-xl
Má někdo a jaké jsou zkušenosti případně doporučí jiné?
Tak to by me velice zajimalo ! Mam ji zasr… hned od predani od prodejceA když už jsem u toho, další otázka: čím ošetřujete palubní desku? Kůže to není, koženka taky ne, ani plast, materiál je matný...
Používám sprej na palubku a okTak to by me velice zajimalo ! Mam ji zasr… hned od predani od prodejce
Šípáky nemám rád, ale je to na tobě. Potřebuji nějakou rovnou drážku pro vyšší rychlosti ............Začínám řešit zimní pneu. Koupil jsem disky 16'' a z pneu se mi zamlouvají tyto: https://www.mojepneu.cz/michelin-pilot-alpin-5-215-65-r16-102h-xl
Má někdo a jaké jsou zkušenosti případně doporučí jiné?
třeba tady je inspirace - https://octaviaclub.cz/clanky/detailing-velky-srovnavaci-test-univerzalnich-cisticu-701/Tak to by me velice zajimalo ! Mam ji zasr… hned od predani od prodejce
Sprej? Těch je mraky, nějaký konkrétní s dobrou zkušeností, s matným vzhledem po použití?Používám sprej na palubku a ok
S "šípáky" nemám zkušenost, právě proto se dotazuji. Měl jsem vždy continental.Šípáky nemám rád, ale je to na tobě. Potřebuji nějakou rovnou drážku pro vyšší rychlosti ............
Používá aplikaci MyMazda? Neodemkla ji touto aplikací? Má nastaveno automatické zamykání nebo zamyká klíčem nebo na klice přejetím přes senzor?Zdravim!
Chtěl bych vás poprosit o radu. Žena má CX-30 Plus 110kw, stáří necelých 6 měsíců, najeto cca 22 000 km, po první garančcce. Do minulého týdne bylo vše v pořádku. Teď se jí ale už 2x stalo, pokaždé na jiném místě, že se auto po nějaké době po zaparkování samovolně odemklo a svítila přední i zadní světla. Nevěděl by někdo, co by to mohlo způsobovat? Případně jestli můžu něco zkusit sám resetovat / odpojit / zapojit / atp. předtím, než budu volat do autorizáku?
Děkuji.
Aplikaci má nainstalovanou, ale vzdálené ovládání nepoužívá. Má ji hlavně kvůli upozorněním, kdyby náhodou auto zapoměla zamknout. Aplikace bohužel nehlásí, že se auto samovolně odemklo.Používá aplikaci MyMazda? Neodemkla ji touto aplikací? Má nastaveno automatické zamykání nebo zamyká klíčem nebo na klice přejetím přes senzor?
Jako první bych tipoval nejjednodušší důvod. Klíčky v kabelce a tlačítko na boku se na něco přimáčkne. Zkusil bych je dát do něčeho, co náhodnému stisknutí 100% zamezí.Zdravim!
Chtěl bych vás poprosit o radu. Žena má CX-30 Plus 110kw, stáří necelých 6 měsíců, najeto cca 22 000 km, po první garančcce. Do minulého týdne bylo vše v pořádku. Teď se jí ale už 2x stalo, pokaždé na jiném místě, že se auto po nějaké době po zaparkování samovolně odemklo a svítila přední i zadní světla. Nevěděl by někdo, co by to mohlo způsobovat? Případně jestli můžu něco zkusit sám resetovat / odpojit / zapojit / atp. předtím, než budu volat do autorizáku?
Děkuji.