Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Lepicí sada pneu nepoškodí, jen s tím mají v opravně víc práce. Spíš jde o to, že při dnešním provozu stát na krajnici a řešit defekt, jde o život. Stejně máme většinou zaplacenou asistenci v havarijku, přijede anděl s majákem, proč riskovat? A čas neušetříš, pokud není rezerva plnohodnotná, stejně musíš do servisu.Přátele, máte někdo zkušenosti s Mazda Europe service? Porucha, defekt atd. Jde mi o to, že Mazda, tak jako asi většina výrobců, vybavuje vozy jenom lepící sadou místo dojezdového kola. Představa, že kvůli píchlé gumě by člověk čekal třeba 2 hod. na mobilní pneuservis je naprd. Ta lepící sada prý prakticky zlikviduje gumu, že je po použití na odpis. Já měl doteď u všech vozů rezervu, takže jsem nic takového nemusel řešit. Přemýšlím o zakoupení dojezdového kola a člověk má klid. V případě potřeby vyměním a jedu dál?
To je pravda, proto bych na krajnici nikdy defekt neřešil ani tam nestal a nečekal na asistenci... Vždy je po ruce nějaká odbočka, zastávka atd kam po defektu i za cenu zničení disku/pneu dojedu, tam si nahodím dojezdovku a "dokulhám" 80km/h domů/pneuservis/hotel. Máme malé děti a čekat někde 2h na odtah nepřipadá v úvahu? Kámoš dojel z Rakouska na dojezdovce. Zlatá doba aut s plnohodnotnou rezervou, za 15min nahozená rezerva a jede se dál, jsem stará škola... A anděl s majákem? Dnešní polovodiči sundají i světelnou šipku...Spíš jde o to, že při dnešním provozu stát na krajnici a řešit defekt, jde o život
Zdar, montáž TZ(chtěl jsem pevné) tento týden u certifikovaného montážního technika a cena 7 600Kč. Super né?řešili jste někdo na CX-30 kouli ? origoš od Mazdy nebo ...levnější varianty ? máte foto, jak je, resp. není vyřízlej nárazník ? díky za info. pokud se nepletu, tak origoš odnímatelné tažné s montáží je od Mazdy kolem dvacky...
Sednu …spojka…tlacitko…a zatopim si pod prdeli jo a vypnu zkur…. IstopČau, jak startujete?
Zmáčknete nejdřív tlačítko pro zapnutí zapalování a pak znovu se spojkou pro nastartování?
Nebo sednete do auta a rovnou tlačítko se spojkou pro okamžité nastartování?
Přijde mi, že když se startuje hned, tak startér točí o dost déle, než se chytne motor.
Já teda nic neřeším a se spojkou napoprvé nastartuju. Nepřišlo mi, že by to startovalo nějak dlouho. Ale jinou variantu startování jsem nezkoušel...Čau, jak startujete?
Zmáčknete nejdřív tlačítko pro zapnutí zapalování a pak znovu se spojkou pro nastartování?
Nebo sednete do auta a rovnou tlačítko se spojkou pro okamžité nastartování?
Přijde mi, že když se startuje hned, tak startér točí o dost déle, než se chytne motor.
mě se audiosystém spustí vždy, když zapnu systém, ale po zmáčknutí knoflíku na hlasitost se zapne Mute a pozastaví přehrávání z externích zdrojůZdravím Vás všechny. Můžete mi prosím poradit, zda jde pustit infotainment bez radia. Tak nějak jsem na to ještě nepřišel, díky?
Start stop odpojen, takže o jednu operaci méně! Každopádně sednout a hled startovat, motor naskočí u mých všech aut okamžitě, žádné točení jsem nikdy nepozoroval. Třeba i MX5 po 1/2 roční odstávce přes zimu chytne na jaře ihned (okamžitě)!!!Sednu …spojka…tlacitko…a zatopim si pod prdeli jo a vypnu zkur…. Istop
Přesně tak.Mazda by měla mít vyhřívané stěrače, ale nikde jsem v manuálu nevyčetl, jak se tato fce aktivuje. Pouští se společně s vyhříváním zrcátek?
Jj, spustí se vyhřívání zadního skla, tím se spustí i vyhřívání zrcátek a odmražování stěračů.Mazda by měla mít vyhřívané stěrače, ale nikde jsem v manuálu nevyčetl, jak se tato fce aktivuje. Pouští se společně s vyhříváním zrcátek?