Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jezdim je neboj ! Zapis i do knihy a zatim precizni prace. Cena do 300 eur. Jezdim tam s Mazdou cx3 ted v kvetnu jedu s Mazdou cx30 prvni prohlidka.ahoj, kolik Vás stála 1. garančka na X186?
nejezdíte někdo na garančky do Německa?
Pokud ano, je to v rámci záruky vůbec možné?
Díky
Taky uvazuju ze vyzkousim, kdyz mam dve novy Mazdy, normalne na pockani tzn pockas si tam, kdyz jsi objednanej?Jezdim je neboj ! Zapis i do knihy a zatim precizni prace. Cena do 300 eur. Jezdim tam s Mazdou cx3 ted v kvetnu jedu s Mazdou cx30 prvni prohlidka.
Ano objednas i cenu si nechas rict informativni a mazes na servis. Muzes jit mino servis na kavu do mesta, ale Kaffee oder Tee ti nabidnou primo v servisu. Muzes zustat tam a dívat se pres sklo tedy mluvim o Autohaus Fritsche na to jak se ti hezky staraji o Mazdu. Ne jak u nas ty pr….. špinavý ruce a spinavy monterky hups do auta a šup na rampu a jeste platíš kotel.Taky uvazuju ze vyzkousim, kdyz mam dve novy Mazdy, normalne na pockani tzn pockas si tam, kdyz jsi objednanej?
Někde jsem slyšel, že v DE automaticky neprodlužují Mazda asistenci a že se o to musí pozadat, aby to manuálně provedli.Jezdim je neboj ! Zapis i do knihy a zatim precizni prace. Cena do 300 eur. Jezdim tam s Mazdou cx3 ted v kvetnu jedu s Mazdou cx30 prvni prohlidka.
Nemam tušeni. Na vše se dá zeptat . Nemam kam jezdit, kdyz Bošinu vyhodila majitelka do povětři.Někde jsem slyšel, že v DE automaticky neprodlužují Mazda asistenci a že se o to musí pozadat, aby to manuálně provedli.
Narozdíl od CR, kde se automaticky prodlouží zápisem do ESK.
8500,- v Mazda Příbram, olej , filtr, prohlídka, auto vrátili s hláškou baterie hrozí poškození, hlavně že mi dolili 1,5 litru do ostřikovačů, i když jsem je dolíval doma před odjezdem, škoda mluvit, tam rozhodně nikdo nejezděte.ahoj, kolik Vás stála 1. garančka na X186?
nejezdíte někdo na garančky do Německa?
Pokud ano, je to v rámci záruky vůbec možné?
Díky
Ok. Zajedu tam.Jezdim je neboj ! Zapis i do knihy a zatim precizni prace. Cena do 300 eur. Jezdim tam s Mazdou cx3 ted v kvetnu jedu s Mazdou cx30 prvni prohlidka.
Bejvavalo ted Turecky nebo Arabsky.Ok. Zajedu tam.
Snad na mě pak auto nebude mluvit Německy ?
Nemusí se nabíjet v autě, ale může ?Ahoj, mohu baterii z CX-30 vyndat a dobít doma, nebo se musí nabíjet v autě?
Díky
Mě jde o to, když ji vyndám a nabiju doma, tak jestli pak nechce nějaké párování přes řídící jednotku. To bych doma samozřejmě neměl.Nemusí se nabíjet v autě, ale může ?
Normálně ji vyndej, Dělám to běžně. Jen ti nebude chvilku fungovat třeba vypínání válců. Zbytek funguje jakobys baterku ani neodpojil.Mě jde o to, když ji vyndám a nabiju doma, tak jestli pak nechce nějaké párování přes řídící jednotku. To bych doma samozřejmě neměl.
Díky
Ok. Díky. Mám X motor, tam se válce snad nevypínají.Normálně ji vyndej, Dělám to běžně. Jen ti nebude chvilku fungovat třeba vypínání válců. Zbytek funguje jakobys baterku ani neodpojil.