Myslel jsem u automatického otevíráníjá to dělam tak, ža rychleji hejbu rukou
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Myslel jsem u automatického otevíráníjá to dělam tak, ža rychleji hejbu rukou
Zdravím, nemá někdo opravárenský manuál na Cx30? Konkrétně demontáž palubní desky. DíkyAha. Tak tam ne
Za rok mám již třetí servis. Auto je sice stále v záruce, ale přestal jsem mu věřitProblémy s autem?, nebo nevyhovuje? Koupil bych rezervu.
Např?Za rok mám již třetí servis. Auto je sice stále v záruce, ale přestal jsem mu věřit
V čem je problém? Jen jsi nakousl , ale neřekl proč?Za rok mám již třetí servis. Auto je sice stále v záruce, ale přestal jsem mu věřit
První chyba přišla po 6měsících v zimě - chyba řídící jednotky vozidla - Vadný sensor brzdového pedáluV čem je problém? Jen jsi nakousl , ale neřekl proč?
Problém v autě nebo v servisu?
Osobně servisům také nevěřím......
Tak to naprosto chapu podle me bude zakopanej pes nekde v elektronice, a na to neprijdou, to auto je prospikovany jak se projevoval senzor brzdoveho pedalu?První chyba přišla po 6měsících v zimě - chyba řídící jednotky vozidla - Vadný sensor brzdového pedálu
Druhá chyba - po výměně prvního dílu - chyba řídící jednotky vozidla - čerpadlo chladící kapaliny
Třetí chyba - pravé přední světlo začalo hučet - jakoby zanesený ventilátor - střídání vysokého a nízkého hučení - čekám na výměnu světla...
Do toho mi všechny parkovací senzory fungují asi s 2s zpožděním a systém předního radaru - varování před kolizí se mi spouští celkem pravidelně bez zjevné příčiny - tyto věci jsou prý ale normální a nelze je odstranit
První chyba přišla po 6měsících v zimě - chyba řídící jednotky vozidla - Vadný sensor brzdového pedálu
Druhá chyba - po výměně prvního dílu - chyba řídící jednotky vozidla - čerpadlo chladící kapaliny
Třetí chyba - pravé přední světlo začalo hučet - jakoby zanesený ventilátor - střídání vysokého a nízkého hučení - čekám na výměnu světla...
Do toho mi všechny parkovací senzory fungují asi s 2s zpožděním a systém předního radaru - varování před kolizí se mi spouští celkem pravidelně bez zjevné příčiny - tyto věci jsou prý ale normální a nelze je odstranit
Poslouchám DAB Radiozurnal top 40 a tam to ukazuje interpreta i písničku.Ahoj, DAB radio ukazuje Vam to interpreta a nazev singlu ? Nebo jen nazev stanice ? Dekuji
Ja hitradio rtl a ho… nemci to asi neumi. Nebo mam neco povolit ?Poslouchám DAB Radiozurnal top 40 a tam to ukazuje interpreta i písničku.
No to se nečte zrovna dobře! Snad ti to opraví, ale s řídící jednotkou jsem měl trable u VW a jen čekali až vyprší záruka, potom mě technik řekl, že to automobilka nechce opravovat/měnit řídící jednotku, protože to stojí více než 30 tis ( a to byl rok 2016!) a výrobce to neproplácí.První chyba přišla po 6měsících v zimě - chyba řídící jednotky vozidla - Vadný sensor brzdového pedálu
Problém byl v tom, že se mi rozsvítila chyba řídící jednotky. Volal jsem na servis a termín návštěvy byl až za 3týdny. Vše způsobovala zima, když bylo méně, než -3 a auto stále venku alespoň 30min, tak se chyba rozsvítila. Když bylo nad 0, všechno bylo OK. A když mě vzali na servis, říkali, že jim tam žádná chyba už nesvítí, ale že to určitě bude tohle. Tak to objednali a za 2týdny jsem přijel znovu. A v tu chvíli si načetli další chybu a to čerpadlo chladící kapaliny. Takže za měsíc další návštěva a od té doby přestalo mrznoutTak to naprosto chapu podle me bude zakopanej pes nekde v elektronice, a na to neprijdou, to auto je prospikovany jak se projevoval senzor brzdoveho pedalu?
Tak to se mám na co těšitNo to se nečte zrovna dobře! Snad ti to opraví, ale s řídící jednotkou jsem měl trable u VW a jen čekali až vyprší záruka, potom mě technik řekl, že to automobilka nechce opravovat/měnit řídící jednotku, protože to stojí více než 30 tis ( a to byl rok 2016!) a výrobce to neproplácí.
Jestli je to zde podobné, tak nemáš šanci! Stejně jako já minulý týden, kdy odešla řídící deska u plynového kotle (záruka ještě 1 rok), ale na elektroniku se nevztahuje , jsou to sráči čínský!!!!!