Myslel jsem u automatického otevíráníjá to dělam tak, ža rychleji hejbu rukou![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Myslel jsem u automatického otevíráníjá to dělam tak, ža rychleji hejbu rukou![]()
Zdravím, nemá někdo opravárenský manuál na Cx30? Konkrétně demontáž palubní desky. DíkyAha. Tak tam ne![]()
Za rok mám již třetí servis. Auto je sice stále v záruce, ale přestal jsem mu věřitProblémy s autem?, nebo nevyhovuje? Koupil bych rezervu.
Např?Za rok mám již třetí servis. Auto je sice stále v záruce, ale přestal jsem mu věřit![]()
V čem je problém? Jen jsi nakousl , ale neřekl proč?Za rok mám již třetí servis. Auto je sice stále v záruce, ale přestal jsem mu věřit![]()
První chyba přišla po 6měsících v zimě - chyba řídící jednotky vozidla - Vadný sensor brzdového pedáluV čem je problém? Jen jsi nakousl , ale neřekl proč?
Problém v autě nebo v servisu?
Osobně servisům také nevěřím......
Tak to naprosto chapuPrvní chyba přišla po 6měsících v zimě - chyba řídící jednotky vozidla - Vadný sensor brzdového pedálu
Druhá chyba - po výměně prvního dílu - chyba řídící jednotky vozidla - čerpadlo chladící kapaliny
Třetí chyba - pravé přední světlo začalo hučet - jakoby zanesený ventilátor - střídání vysokého a nízkého hučení - čekám na výměnu světla...
Do toho mi všechny parkovací senzory fungují asi s 2s zpožděním a systém předního radaru - varování před kolizí se mi spouští celkem pravidelně bez zjevné příčiny - tyto věci jsou prý ale normální a nelze je odstranit![]()
První chyba přišla po 6měsících v zimě - chyba řídící jednotky vozidla - Vadný sensor brzdového pedálu
Druhá chyba - po výměně prvního dílu - chyba řídící jednotky vozidla - čerpadlo chladící kapaliny
Třetí chyba - pravé přední světlo začalo hučet - jakoby zanesený ventilátor - střídání vysokého a nízkého hučení - čekám na výměnu světla...
Do toho mi všechny parkovací senzory fungují asi s 2s zpožděním a systém předního radaru - varování před kolizí se mi spouští celkem pravidelně bez zjevné příčiny - tyto věci jsou prý ale normální a nelze je odstranit![]()
Poslouchám DAB Radiozurnal top 40 a tam to ukazuje interpreta i písničku.Ahoj, DAB radio ukazuje Vam to interpreta a nazev singlu ? Nebo jen nazev stanice ? Dekuji
Ja hitradio rtl a ho… nemci to asi neumi. Nebo mam neco povolit ?Poslouchám DAB Radiozurnal top 40 a tam to ukazuje interpreta i písničku.
No to se nečte zrovna dobře! Snad ti to opraví, ale s řídící jednotkou jsem měl trable u VW a jen čekali až vyprší záruka, potom mě technik řekl, že to automobilka nechce opravovat/měnit řídící jednotku, protože to stojí více než 30 tis ( a to byl rok 2016!) a výrobce to neproplácí.První chyba přišla po 6měsících v zimě - chyba řídící jednotky vozidla - Vadný sensor brzdového pedálu
Problém byl v tom, že se mi rozsvítila chyba řídící jednotky. Volal jsem na servis a termín návštěvy byl až za 3týdny. Vše způsobovala zima, když bylo méně, než -3 a auto stále venku alespoň 30min, tak se chyba rozsvítila. Když bylo nad 0, všechno bylo OK. A když mě vzali na servis, říkali, že jim tam žádná chyba už nesvítí, ale že to určitě bude tohle. Tak to objednali a za 2týdny jsem přijel znovu. A v tu chvíli si načetli další chybu a to čerpadlo chladící kapaliny. Takže za měsíc další návštěva a od té doby přestalo mrznoutTak to naprosto chapupodle me bude zakopanej pes nekde v elektronice, a na to neprijdou, to auto je prospikovany
jak se projevoval senzor brzdoveho pedalu?
Tak to se mám na co těšitNo to se nečte zrovna dobře! Snad ti to opraví, ale s řídící jednotkou jsem měl trable u VW a jen čekali až vyprší záruka, potom mě technik řekl, že to automobilka nechce opravovat/měnit řídící jednotku, protože to stojí více než 30 tis ( a to byl rok 2016!) a výrobce to neproplácí.
Jestli je to zde podobné, tak nemáš šanci! Stejně jako já minulý týden, kdy odešla řídící deska u plynového kotle (záruka ještě 1 rok), ale na elektroniku se nevztahuje , jsou to sráči čínský!!!!!![]()