Ja byl ted na prvni prohlidce a vyjelo to same kontrola a pak ten update jednotky, par dni pred tim mi to podle vinka nevyjelo asi zhava novinkaNevím jistě, ale mám pocit, že nárokovat výměnu, či vrácení peněz lze pouze při třech stejných reklamacích. Mám na mysli, že třikrát musíte reklamovat tu samou závadu, což v případě ACEho, myslím, nenastalo. ( Vadný senzor, čerpadlo, světlo ) Kdyžtak mě opravte.
Ještě bych se Vás rád zeptal na jednu věc. V práci kolega řešil svolávačku na svoje auto, Tak mě napadlo, jestli náhodou není vypsaná nějaká svolávačka i na moji Mazdu. A hle po zadání VIN na mazda.cz vyběhla. ( kontrola úniku chladící kapaliny a přehrání řídícího modulu pohonného ústrojí ). Máte zkušenosti, jestli se někdo ozve, nebo čekají jestli se přihlásíte sami?
Ještě se Svámi podělím o jednu zkušenost. Před pár dny mi přestaly na straně řidiče fungovat dojezdy na okna. Pravá strana OK. Musel jsem držet tlačítko, aby se okno stáhlo a zase vytáhlo. Párkrát jsem to ten den ještě zkoušel, ale nic. Druhý den zase už vše fungovalo. Od té doby zase OK. Měl jste někdo takový problém? Jestli to není třeba předvoj nějaké závady.