Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
U Nissan to hazelo stále poznámku při diag. Že je otevřena kapota. Díky tomu v servisu věděli, že je odpojen kapota kvůli start-stopu.Start stop- Už to tady proběhlo, ať to nemusíš hledat: rozpojit konektor pod zámkem kapoty a je to odpojeno, aspoň u ročníku 2021 to funguje.
Před M-hybrid tady byla technologiePředpokládám, že než Mazda začala zavádět M-hybrid, tak se baterie také nabíjely rekuperačně. Bylo-li to jinak, rád se to dozvím. Takže to zas tak moc nebylo o jiném autě, spíše o principu nabíjení.
Jedině vypnout automatické zamykání a zamykat ovladačem.A jedna otázka. Nevíte jestli by šlo udělat, že když někdo sedí v autě, tak by se automaticky nezamykalo, když odejdu s klíčem?
Njn, ukázalo se, že jsem špatný čtenář manuálů. Pro mě byla premiéra.funkce vypnutí klíče je popsaná i v manuálu
Přišlo mi, že to troubí na každé druhé stisknutí. Naštěstí zdejší auta to nedělají, takže ani třetí hodina noční není problém.trošku OT: to trúbenie pri zamykaní je fakt praktická vec. Všetci susedia v okolí musia vedieť, že som prišiel v noci o 3...
Potvrdím dtto"Smart cargo board" pěkný, ale jelikož máme v kufru gumovou vanu
Drzim palce a tady Ti taky poradimeAhoj,
nebyl by tu někdo z okolí Trutnova, Vrchlabí, Jilemnice kdo má CX30 r.v. 2020-22 a byl by ochotný se sejít na konzultaci a krátkou zkušební jízdu (5min.)?
Potřebuji si ověřit/vyvrátit některé vlastnosti vozu v praxi.
Diky, uz jsem zkusil zalozit vlakno s popisem problemu na predchozi urovni.Drzim palce a tady Ti taky poradime