Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mě to nabízel prodejce při objednání - budou to prý montovat přímo v servisu.Podľa autorevue sa vraj kufor otvára pohybom nohy pod nárazníkom:
"Víko kufru lze navíc nově obsloužit i pohybem nohy pod zadním nárazníkem. Oproti svým konkurentům přichází Mazda s tímto řešením později. Na prezentaci se dozvídáme, že japonští tvůrci jsou k podobným vychytávkám značně nedůvěřiví, i proto nasazení této novinky trvalo o něco déle.Více na: https://www.autorevue.cz/svezli-jsme-se-novou-mazdou-cx-5-kraska-pritahuje-i-jizdnim-komfortem".
A že to ešte nikde inde nespomínali...
17" kola maji "diru" stejne velkou, jako 19" kola, jinak by auto jezdilo jinak rychle na ruznych kolech . Akorat tam je mene disku a vice pneumatiky, dira stejna.... az na "díru" mezi kolem a podbehem . Neumím si představit 17" kola na tom ...
No tak to me uklidnilo , ale stejne je ta díra velká17" kola maji "diru" stejne velkou, jako 19" kola, jinak by auto jezdilo jinak rychle na ruznych kolech . Akorat tam je mene disku a vice pneumatiky, dira stejna.
Ale proc pisi, na dotaz objednání 2.5 benzin, mne bylo sděleno, ze v současné dobe nelze objednat, jelikož jsou nejake restrikce... Nevi o tom nekdo neco, neozvali se někomu, kdo uz ma tuto verzi objednanu??
Tak Kodecar HK stále přijímá objednavky , dodání 9/2017, barvu jeste taky lze vybrat, i modrou maji, ta me lakaMam objednanu 2.5-ku od 27.3. Povodne som mal termin 29.8., dnes mi to posunuli na 28.9.
Otvorenie kufra kopnutim bude ako prislusenstvo, ktore budu montovať v servise. Prave prebieha homologizácia a do 1-3 mesiacov by to malo pribudnúť do zoznamu voliteľného prislusenstva.
Děkuju za info, já asi zaplatím daň za brzké dodání resp. origo TZ, protože v červenci potřebuji vyrazit s bicykly na zádi...Mě dealer nabídnul neorigo tažné za 15k s tím, že snad bude k dispozici než dodají moji CX-5 koncem září (daň za 2.5 benzín)...
Ukamenovat ?! Ja chvalim tvoje rozhodnutie.:finger:Mám objednanou CX5.2017 2,2D/129kW, dodání půlka června (ukamenujte mě za diesel, ale mám 4 roky starou CX5 se stejným motorem, nula problémů, krásně tahá a dlouhodobá spotřeba 6,1 ltr/100 )
Děkuju, také to nechápu. Netvrdím, že ten diesel je geniální motor, který se nemůže vysypat. Ale pokud by to byla taková katastrofa jak se píše na některých fórech, proč by ho (zvláště v dnešní době) chtěli uvést na trh v USA,Ukamenovat ?! Ja chvalim tvoje rozhodnutie.:finger:
Nechapem skor, ako ludia nazorovo podlahli medialnej hysterii, voci dnesnym diesel motorom.