- 2 675
GJ nemela (aspon u nas, mam za to, ze jsem videl fotky, kde i GJ mela jinde ve svete), GL tedy asi uz ma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pisal som to ako odpoved pre Lubos1, ktory, ak sa dobre pamaetam vlastni M6 Revolution vybavu.Ahoj, nevím, co máš namysli spojením téměř vrcholná výbava, ale v Revolution Top Mazda 6 funkci Auto Hold má.
http://www.volkswagen.co.uk/technology/parking-and-manoeuvring/auto-holdNie, autohold je o tom, že s automatom nemusíš na križovatke stáť na brzde.
Mas zly dojem. Hill Launch Assist samozrejme mam, ale Auto Hold nie. AutoHold Mazda 6 podla mna nema vobec, ani vo vybave RT.A mam dojem, ze "AutoHold" je fauvé koncernove pomenovanie systemu - asistent rozjazdu do kopca ...
Vyvedies ma z mojho zleho dojmu - omylu a vysvetlis mi prosim, co vlastne pod pomenovanim "AutoHold" od VW sa skryva ?!Mas zly dojem. Hill Launch Assist samozrejme mam, ale Auto Hold nie. AutoHold Mazda 6 podla mna nema vobec, ani vo vybave RT.
Mas zly dojem. Hill Launch Assist samozrejme mam, ale Auto Hold nie. AutoHold Mazda 6 podla mna nema vobec, ani vo vybave RT.
Jednoducho Auto Hold sluzi na to, aby sa "rucna" brzda zatiahla automaticky sama vzdy, ked zastavis.
Uz len ostava zodpovedat otazku, ci nova CX5 naozaj dostane tzv. Auto Hold, alebo dostane iba klasicke mazdacke HLA, ako to maju aj ostatne Mazdy ?Auto Hold ma v novej CX-5 u Mazdy premieru.
Je to pravda.Nie, autohold je o tom, že s automatom nemusíš na križovatke stáť na brzde.
Skoro jako by to měli vyrobit vše najednou v jedné várce - i pro ty co mají už 2 měsíce objednáno...
Nevedel som, co presne zahrna pomenovanie Auto Hold. Mal som v tom mix.No, ja jsem prave nepochopil, o cem je porad rec. Kdyz jsem si vybiral auto, tak jsem jel i s VW Passat s DSG a Auto Hold fungoval prave takhle.
Podle MESI tam nic takového není... Třeba Kolman jen nedával pozor při výkladu.Podľa autorevue sa vraj kufor otvára pohybom nohy pod nárazníkom: