Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Maji, ale ale cas od casu s tim ma nekdo problem - CX-5 a Wi-Fi.BTW, mají české Mazdy aktivní WiFi, nebo protože u nás nejsou "connected services" tak ji raději deaktivovali aby lidi nereklamovali že se na ni nedá připojit...?
Thomas asi stale nevie, co s rukami ked v ruke drzi stale ten debla mikrofon .... :hungover:Autogefühl a Thomas v akci:
Co me zaujalo (mimo jine to je videt i na fotkach v recenzi od @TomT) ve videu, je tlacitko Auto Hold a zamykani na dverich tlacitkem. Jsou to fotky EU verze auta (sice vidim, ze to ma Nemeckou znacku, ale stejne)? Protoze pokud se nepletu, tak treba i GJ/GL tyto moznosti v jinych svetadilech ma, ale nakonec se to k nam vubec nedostalo. Takze co u CX-5?Autogefühl a Thomas v akci:
Je to taka vybava, ako ked v brozure uvedu "Vyskovo nastavitelne opierky hlav "Auto Hold je vidět i v české brožuře i ceníku.
1. Nemas pravdu. Mam el. park. brzdu a Auto Hold nemam.Kazde auto, ktore ma elektricku parkovaciu brzdu ma aj tzv. auto hold .
Mna skor mrzi , ze uz to nema rucnu parkovaciu brzdu
Smutna sprava, ze Mazda6 v takmer vrcholnej výbave s EPB nema autohold .1. Nemas pravdu. Mam el. park. brzdu a Auto Hold nemam.
2. Rucna park. brzda mi nechyba v 6 a v CX-5 by mi tiez nechybala. Mozno v MX-5 este ma miesto, ale inde uz nie.
Smutna sprava, ze Mazda6 v takmer vrcholnej výbave s EPB nema autohold .