- 5 251
Nádherná, obrovská gratulace a ať dělá jen a jen radostTak je doma
V realu je to auto komplet proste pecka. :happy::happy:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nádherná, obrovská gratulace a ať dělá jen a jen radostTak je doma
V realu je to auto komplet proste pecka. :happy::happy:
DikyNádherná, obrovská gratulace a ať dělá jen a jen radost
Tyhle příspěvky prostě miluju
Asi jsem žil v omylu, že adaptivní tempomat lze kombinovat jen s automatem a Divous má manuál ne ?
Taky názor,ale každý nemá na top výbavu,nebo se bez toho obejde,osobně v autě neodpočívám,rád ho ovládám,ale nikomu to nebudu vnucovat.Koupit dnes auto bez adaptivního tempomatu je šetření na nepravém místě.
Taky názor,ale každý nemá na top výbavu,nebo se bez toho obejde,osobně v autě neodpočívám,rád ho ovládám,ale nikomu to nebudu vnucovat.
Nejde vůbec o adaptivní tempomat,jde o to že si někdo koupí novou cx5 a má zní radost,a někdo má tu potřebu sdělit že koupil špatně,proč?Do té doby díky bohu za adaptivní tempomaty.
Tak vis jak, Krabat pise, ze se bez adaptu neobejde, jeho volba. Ja ho nepotrebuju a ani nechci, takze adapt pro me neni rozhodujici. Pro me bylo rozhodujici, ze jsem chtel benzin, manual a vybavu co je v REVOLUTION. (Rev TOP benzin je pouze AT a sedadla v kuzi jsem nechtel) Takze mi maximalne vyhovuje co jsem zvolil a radost mi nikdo nezkazi a rozhodne ne tvrzenim o nepostradatelnosti adaptivniho tempomatuNejde vůbec o adaptivní tempomat,jde o to že si někdo koupí novou cx5 a má zní radost,a někdo má tu potřebu sdělit že koupil špatně,proč?
Vozidlo je již zadané do výroby a předpokládaný datum dodání je na 28.9.,
Nejde vůbec o adaptivní tempomat,jde o to že si někdo koupí novou cx5 a má zní radost,a někdo má tu potřebu sdělit že koupil špatně,proč?
Jestli to bylo na mě viděl jsem jí normálně v provozu.Co tam maj vystavený za barvu, výbavu, motor ? Nevíš ? Že bych se tam jel kouknout.
Uplne standardni cestou. Jakmile se novy model zacal objevovat, videl jsem hromadu zahranicnich testu a snazil jsem se zjistit, jak to je s dodanim v CR.Mimochodem, @Divous, jak ses k tomu autu dostal?
Kdyz jsem se dnes v salonu ptal, kdy budou mit vystavenou novou CX-5, tak mi rekli, ze az v cervnu, ze se jeste nesmi vystavovat a prodavat, protoze oficialne jeste neni na nasem trhu.