- 270
Já myslel , že ji už máš objednanou ? Co záloha ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Naposledy tu treba @Krabat hlasal, ze kupovat auto do dvou let od najeti do vyroby je spatna volba. Takze je jedno s jakym motorem novou CX-5 brat, protoze je to vzdy nove auto do dvou let, ne?Jak moc věříte Mazdě, že ta nová 2.5 bude OK? Přemýšlím, jestli raději nejít do osvědčené techniky, než dělat mazdě beta-testera
That includes removing scant-millimeters of metal around the pistons to cut friction and engine knock; make the oil rings and the piston skirts asymmetrical for smoother and more efficient operation;
To zahrnuje odstranění necelého milimetru kovu kolem pístu pro snížení tření a klepání motoru, přepracování olejových kroužků a pláště pístu do asymetrického tvaru pro hladší a efektivnější běh.
No v dohledne dobe ne ale sikmooci rikali ze v tehle dalsi generaci uz bude na 100pro...?Pochybuju, ze v dohledne dobe bude nejake MPS.
Joooo, tak to asi už postupně začni tunit ... ale aby tě to nakonec nestálo podobnou sumu jako za Civic Type R, protože to bys tu Hondu mohl koupit rovnou a ta navíc pojede vždycky líp než ta M3 s vylepšením od BBR + má již v základu mnohem lepší podvozek a komponenty jako třeba brzdy, tlumiče atd.Toz ja si pockam na 2,5T MPS a doufam ze tam nebude vypinani valcu a el.par.brzda ! Jinak fakt jedu do BBR a necham si udelat stage 2
Naposledy tu treba @Krabat hlasal, ze kupovat auto do dvou let od najeti do vyroby je spatna volba. Takze je jedno s jakym motorem novou CX-5 brat, protoze je to vzdy nove auto do dvou let, ne?
Ja Ti to nerozmlouvam, jen jsem to tak trosku chtel pripomenout v prihodnem tematu ke zcela novemu modelu . Znam cloveka, co hlasa, ze kupovat jedine auta po FL. A uz tehdy jsem si rikal, ze na tom neco bude.A stojím si zatím. Kdybyste věděli co já...
kupovat jedine auta po FL
Pokud všechno půjde dobře, tak by příští rok měla být představena nová M3 s motory SkyActiv II. Osobně předpokládám, že nová M6 bude alespoň o rok pozdějc.Suhlas. Uz davno som sa popalil s Peugeotom 307, ktory som kupoval ako novinku. Odvtedy obchadzam francuzov zdaleka. Predoslu M6 GJ som kupoval tiez kratko po spusteni vyroby a "detskych" problemov bolo pomerne dost (okrem jedneho velkeho). GJ po facelifte 2015 je bez väcsich problemov. Este predtym GH vyborna. Buduci rok pravdepodobne skoncim pri GL. Nevie niekto, ci budu este nejake zmeny v modelovom roku 2018? Mozno tam pichnu nový 2.5 motor z CX-5
Ještě chvíli strašte a já půjdu zrušit objednávku a i přes to, že ztratím zálohu tak si budu říkat, že jsem ušetřil...