Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
ten vypadá dobře, dík za tip , já teď objednal https://www.mall.cz/schudky/jad-tools-hlinikove-schudky-2x2-oboustranne na baráku se nikdy neztratíJá používám s úspěchem toto
https://www.autohotarek.cz/kartac-n...MIw82d4JTs5AIVmM13Ch34dgj_EAYYASABEgKm-fD_BwE
To s hentym umyvas auto? Potes Panbuh...Já používám s úspěchem toto
https://www.autohotarek.cz/kartac-n...MIw82d4JTs5AIVmM13Ch34dgj_EAYYASABEgKm-fD_BwE
Přesně, je to jen auto. A představ si, že když jsem prodával své předchozí auto(Ford Kuga), tak jsem sní stál přesně pod takovou lampou(večer v AAA) a říkal jsem, že auto nikdy nebylo v myčce. Tak se chlap schválně díval důkladně na lak(já s ním) a nic tam nebylo. A ještě něco. Můj strejda(velký autíčkář) mě říkal "nikdy neumývej auto houbou, vždy (tehdy) smetáčkem a hodně vody". Ten můj pro některé odpudivý kartáč(pro naše slovenské bratry kefa) je na na konci takový hodně roztřepený do jemna. A tímto jsem již vše vyčerpal.:happy:V pohode, nemyslel jsem to nikterak spatne. Je to kazdeho vec. Urcite ale stetiny jakehokoliv kartace budou hrubsi nez vlakno myci houby. Samozrejme ti to lak vylozene neposkrabe, ale po case najdes na laku jemne slrabace, tzv. "hologramy". Je to krasne videt treba ve tme pod poulicni lampou. Ale je to samozrejme o energii a hlavne casu, ktery je clovek ochote autohygiene venovat. O tom by nam tady mohl neco napsat treba @Natural Ale samozrejme, je nakonec jen auto...
Nejsem žádný leštící fanatik, stačí mi když je auto umyté a dnešní laky poškrábe houba i smeták, když se nepoužívá opravdu hodně vody. Nejdříve pořádně opláchnout, dostat pryč bordel a udržovat smeták v čistotě. Navíc nakonec stejně časem začnete na laku sbírat škrábance z provozu, parkovišť apod. Takže se vůbec neděsím toho co používá @JarryC a pokud s tím má dobré zkušenosti tak mu věřím. V životě člověk přijde o víc než těch pár korun, za zkoušku to objednat. Navíc já osobně koupil skoro roční auto, které už někdo nějak umýval, takže ten smeták bude stejně šetrnější, než to co lak zažíval doposudPřesně, je to jen auto. A představ si, že když jsem prodával své předchozí auto(Ford Kuga), tak jsem sní stál přesně pod takovou lampou(večer v AAA) a říkal jsem, že auto nikdy nebylo v myčce. Tak se chlap schválně díval důkladně na lak(já s ním) a nic tam nebylo. A ještě něco. Můj strejda(velký autíčkář) mě říkal "nikdy neumývej auto houbou, vždy (tehdy) smetáčkem a hodně vody". Ten můj pro některé odpudivý kartáč(pro naše slovenské bratry kefa) je na na konci takový hodně roztřepený do jemna. A tímto jsem již vše vyčerpal.:happy: