• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-5 2017 (KF) - obecně

Rozumím, to mě nenapadlo, to dává smysl. Jinak už mi také dává smysl mít 2 pohledy na tu nádrž, protože dojezd se nerovná plnosti nádrže, vstupuje do toho vliv spotřeby, tj. kolik tomu člověk dává. Taky se mi konečně podařilo přepínat mezi tím zobrazením tlačením do té tyčinky u otáčkoměru...
... jen jsem schválně čekal, až zase budu mít prázdnou nádrž, načepoval jsem pak do ní 47,11 litru benzínu. Dojezd viz foto před natankováním 32 km, nic nesvítí, nic nebliká, nic nepípá... je to standardní? už si na to dávám pozor, ale říkám, byl jsem zvyklej, že se auto připomíná, že chce napapat...
díky za info
zdravím
sg

IMG_20190418_191850.jpg IMG_20190418_191833.jpg

Jak budeš mít v nádrži mín než 8 l paliva,rozsvítí se ti oranžová kontrolka.Na ten dojezd se vykašli,0 km se nerovná prázdná nádrž.

Dojez 0 km asi kilometer pred benzinkou a natankováno 51.22l...

Dnes 0km + jazda cca 10km z toho 15min v menšej kolóne a zmestilo sa 45l ... Je to asi veľmi individuálne..

no dobrá, příště to zkusím ještě více vyjet... ale ani u té nuly to nedělá zvukový signál? pouze se rožne oranžová kontrolka?

Nainstalujte Speedometer od AIO a budete vědět přesné množství v nádrži.Dojezdová nula je ještě cca 8 litrů.

Nemate taky nekdo problem s Carplay? Nekolikrat mi to uz spadlo a musel jsem uplne odpojit a pripojit telefon. Stava se to hlavne pri pouzivani navigace, napriklad pri hledani destinace koleckem a najednou prestane vsechno reagovat a po chvili to spadne uplne. Tak hlavne ze je kvuli bezpecnosti za jizdy nemozny pouzivat touchscreen, ale ze misto toho musim resit restarty a prepojovani kabelu, to je uz OK? :) Mozna to bude telefonem, tezko rict, proto se teda ptam, jestli to nekomu nedela taky. Mam iphone 6 a Carplay dodal dealer do cx-5 2018.

Já měl podobný problém dříve u staršího telefonu, kdy už prostě kabel nedržel úplně 100% v konektoru a občas se asi pohnul. Pak následoval právě restart. S novým přístrojem už vše bez problémů.

Tak u CarStar domluveno zapůjčení CX-5 od pátku do pondělí ;), tak jsem zvědavý zda mne přesvědčí, samozřejmě chci v létě zkusit CX-30

...pořád se něco děje. Po 2 měsících vlastnictví nové CX-5 jsem se podíval do prostoru motoru, jen tak ze zvědavosti po omytí vozu. A všim jsem si úniku kapaliny z baterie, také trochu potřísnila okolí kolem baterie... zítra to jdu ukázat do servisu, ale mám tam řešit něco i o neutralizaci nebo čištění? je to vzáruce, ale co s tím? četl jsem, že to pak pěkně koroduje...
díky za každé info
sg
IMG_20190428_150211.jpg

Este ma trapia dve veci... jedna vec je vrzganie sedadla vodica.resp ta vypln. Idem do zakruty a prd :) predtym som nikdy nemal kozene v aute. Alebo je to vlastnost koze? Alebo som tazky :)

Ale vacsi problem je ze sa mi ozyvaju zvuky z miesta pred spolujazdcom.ako keby pukanie z palubovky. Miesto kde je spoj kokpitu a napis airbag. Tam ked zatlacim tak pocujem vrzganie. Aj okrasna lista,dekor.aj ten vrzga pri kraji. Ale aj palubovka. No a pri jazde to pukaba klepoce. Je to pocut celkom dost. Zacalo to koncom roka. Od novoty nie. Neviem co to moze byt. Nejake klipy? V mazde som sa este nepytal. Ma niekto podobny problem? V zime sa mozu roztahovat plasty vplyvom teplot. Neviem ci by to odstranili v servise.najak podlepili zvnutra kokpit? Je to dost rusive na novom aute. Vdaka za info

Ja kdyz sem tam za neco vezmu nebo se opru, tak to taky zavrza, treba loketni operka nebo ty ruzny mista v interieru, kde se napojujou 2 kusy ruznejch prvku. Neco obcas vrzne pri najeti na diru na silnici (kola mam 19''). Nejvic ale chrasti rozlitanej nakup v kufru (nenasel jsem tam jeste zadnej hacek na tasku).

Hoďte na zadní sedadla autosedačky a budete mít po problému :D.... Já teda pozoruji rezonování palubky na D1 v oblasti pod displayem infotainmentu, stačí tam položit ruku a pazvuky zmizí.

No mne rezonuju dvere ale to asi z hudby a jej hlasitosti :)

Ale vazne, tie zvuky nieco ako klopkanie alebo ako by ste nechtami klopkali po stole to mi vadi... a ale tak to asi nezmizne

ano, do seznamu otravnejch zvuku za jizdy patri zejmena prazdna (nezatizena) autosedacka v isofixu pri jizde po kocicich hlavach, ale za to auto nemuze, za to si muzu sam, ze to tam musim vozit :)

Tak hlasim nutnu vymenu prednych brzd. dosticiek, zodrate skoro az po pliesky, najazd 45tis km.
Dost rychlo sli do kytek... cena vymeny cca 170€, z toho dosticky cca 120€.

Pročítal jsem to tu a asi to nějak přehlídnul, jak je na tom CX-5 2.5 s vibracemi při vypínání válců ? U M6 se to pořád celkem řeší

Back