Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Řešilo se to i v šestkovém tématu a CX-5 s tím tak velký problém nemáPročítal jsem to tu a asi to nějak přehlídnul, jak je na tom CX-5 2.5 s vibracemi při vypínání válců ? U M6 se to pořád celkem řeší
Ma mazda zvolavaciu akciu?
Pise mi v aplikacii zvolavacia akcia VAHADLO SACIEHO VENTILU..
Vie niekto o tom nieco blizsie?
Hned na zaciatku na hlavnej stranke.. vcera sa mi aktualizovala.. a potom to tam svietilo
Záleží na tom, zda jde o FM (žádná obrazová informace se nepřenáší, pouze radiotext, pokud je aktivní RDS), nebo o DAB: zde už by nějaká grafika, logo nebo foto být měly.Chalani preco u radii neukazuje na displeji loga stanic? Aj pri mp3 niekedy ukaze obrazok biekdy ukaze nejaky z ineho albumu.. je to nejaka chyba sw? Pri radiach je len cierny ramcek. Priatelke v ich aute je to karoq pekne ukazuje...