• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-5 2017 (KF) - obecně

Ja to taky pred koupi cx-5 tady procital, ale nepamatuju se, ze bych cetl neco o vibracich. Zadny vibrace co by mi prisly nejaky neprijemny za jizdy urcite nevnimam.

Taky se pridam - CX-5 mam zhruba 2 mesice, najeto 2.5 tisic a o zadnych vibracich nevim. V podstate bych si ani netroufl rict, ze bych poznal, kdyz jsou valce vypnuty (na okamzitou spotrebu porad nehledim, radsi se venuju rizeni). Leda by to zacalo zlobit az po delsim case, pri vetsim najezdu. To ale musi rict jini. A pro poradek - jezdim okresky i dalnice a nejsem zavodnik, takze verim tomu, ze podminky pro vypnuti valcu jsem uz urcite splnil mockrat.

Ma mazda zvolavaciu akciu?
Pise mi v aplikacii zvolavacia akcia VAHADLO SACIEHO VENTILU..

Vie niekto o tom nieco blizsie?

Natural diky.. zatial mi neprislo postou nic

Ale mam to v aplikacii. 9.9. Idem na servisnu po roku tak mi to dufam urobia

Diky este raz za info

Ma mazda zvolavaciu akciu?
Pise mi v aplikacii zvolavacia akcia VAHADLO SACIEHO VENTILU..

Vie niekto o tom nieco blizsie?

Ahoj, kde ti to v te aplikaci pise? Ja ji mam a nikde nic :-/. ale svolavacku jsem overil uz drive podle www odkazu a uz jsem objednany na pondeli.

Chalani preco u radii neukazuje na displeji loga stanic? Aj pri mp3 niekedy ukaze obrazok biekdy ukaze nejaky z ineho albumu.. je to nejaka chyba sw? Pri radiach je len cierny ramcek. Priatelke v ich aute je to karoq pekne ukazuje...

Při přehrávání MP3 přes BlueTooth se na obrázky alb používá databáze GraceNote. Z mé zušenosti je to spíš náhoda pokud se něco zobrazí (a navíc správně). Při přehrávání z USB se pak používá to co je v MP3, zde to funguje bezchybně. K logům stanice se nemůžu vyjádřit. "MZD Connect I" je dost omezený, ale jako zobrazovač pro Car Play funguje dobře.

Ví někdo jak to vypadá v reálu u "MZD Connect II"?

Chalani preco u radii neukazuje na displeji loga stanic? Aj pri mp3 niekedy ukaze obrazok biekdy ukaze nejaky z ineho albumu.. je to nejaka chyba sw? Pri radiach je len cierny ramcek. Priatelke v ich aute je to karoq pekne ukazuje...
Záleží na tom, zda jde o FM (žádná obrazová informace se nepřenáší, pouze radiotext, pokud je aktivní RDS), nebo o DAB: zde už by nějaká grafika, logo nebo foto být měly.

Tiež mi tie logá zo začiatku trošku chýbali. Ani na DAB ani na FM som ešte žiadne nevidel, aj keď miesta je tam dosť.. ale už som si nejak zvykol, aj tak tam mám v 90% navigáciu

Servisna je za mnou. Zvolavacia akcia urobena,prehratie sw.. kolko su hodnoty brzdovych dosticiek?predne mam 7mm a zadne 4mm. Sa cudujem ze zadne oproti prednym su taketo hodnoty... dik

Mazdar, to mi řekněte, jak u toho myjete střechu, mám skoro 180 cm, ale i to je na umytí střechy málo :oops:

Stolička :) (tu teda se svou výškou potřebuju i na instalaci příčníků na jinak nízkou Mazdu 6 :))

Ja používam sklápacie schodíky. Tiež mám cca. 180 cm

Odoslané z S61 pomocou Tapatalku

....se bojím ze u měkké Mazdy by to spodní opěrné místo udělalo bouli v mezidveří :D

Back